Τσιτσιπάς στο ΤΝ: "Μια επιστροφή με έκανε κυρίαρχο στο 5ο σετ"

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021 - 19:37

Μιλώντας στο tennisnews.gr, o Στέφανος Τσιτσιπάς στάθηκε σε μια καλή επιστροφή που τον βοήθησε να κυριαρχήσει στο ράλι και να κάνει το καθοριστικό break στο 5ο σετ της αναμέτρησής του με τον Θανάση Κοκκινάκη.

"Υπήρχαν πολλές ευκαιρίες, οφείλω να πω ότι κατάφερε και σέρβιρε αρκετά καλά σε όλες αυτές τις στιγμές και δεν μου έδωσε πολλές ευκαιρίες για να ξεκινήσω το ράλι", είπε ο Στέφανος, ο οποίος είχε 17 χαμένα break points συνολικά στον σημερινό αγώνα.

"Τα σερβίς του σε εκείνα τα σημεία ήταν άψογα. Κατάφερα και επέστρεψα ένα από τα break points στο 5ο σετ και από εκεί και πέρα πήρα μεγάλη ψυχολογική ώθηση, ένιωσα κυρίαρχος, ένιωσα ότι ήταν η ευκαιρία μου για να κάνω το break και ένα από τα ρεβέρ του βγήκε έξω. Όλα είχαν να κάνουν με τη μια επιστροφή που θα έβαζα μέσα. Είμαι περήφανος για τη συγκέντρωση που έδειξα σε εκείνο το σημείο."

Ρωτήσαμε τον Στέφανο και για το νέο πρότζεκτ του στο Tennis Channel, το "Dear Fans", ένα "Vlog-umentary" που θα προβάλλεται στην πολύ γνωστή πλατφόρμα και στην Ελλάδα, με τον Στέφανο να πρωταγωνιστεί, αλλά να είναι ταυτόχρονα και executive producer.

"Η συνεργασία με το Tennis Channel έχει ξεκινήσει εδώ και μερικούς μήνες. Θα υπάρξουν κάποια επεισόδια τα οποία θα παίξουν, γύρω στα 14 νομίζω, για μια σεζόν. Θα δώσει την ευκαιρία στους θαυμαστές μου και σε όσους βλέπουν το τένις μου και με εκτιμούν σαν αθλητή, να δουν πως βιώνω και περνάω τις στιγμές μου εκτός γηπέδου και πως είναι η ζωή μου γενικά."

Το Σάββατο αναμένεται να επιστρέψει στο court ο Στέφανος, που θα αντιμετωπίσει τον Mikael Ymer για τον 3ο γύρο του Australian Open.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots