Εύκολα η Serena - έξω η Kvitova (vids)

 
Serena Williams
Serena Williams Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tennisnews team Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021 - 10:36

H Serena Williams συνεχίζει να παίζει πολύ καλό τένις και προκρίθηκε εύκολα στον 3ο γύρο του Australian Open. Πρόκριση και για την Garbine Muguruza, εκτός έμειναν Petra Kvitova και Bianca Andreescu!

Μόλις 69 λεπτά χρειάστηκε η Serena Williams, για να κερδίσει τη Nina Stojanovic με 6-3, 6-0 και να δώσει συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις της στη Μελβούρνη.

Η 39χρονη Αμερικανίδα, κάτοχος 23 Grand Slam τίτλων, μετράει πλέον 5 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στην Αυστραλία, όπου και ξεκίνησε τη χρονιά της.

Σήμερα πέτυχε 27 winners και έκανε μόλις 11 αβίαστα λάθη. Πήρε προβάδισμα στο 1ο σετ από νωρίς με 4-1 και κέρδισε τα 7 τελευταία games του αγώνα, για να πανηγυρίσει την 89η νίκη της (89-12) στο Australian Open, όπου έχει αναδειχθεί 7 φορές πρωταθλήτρια.

Στον 3ο γύρο η Serena θα αντιμετωπίσει την κατά 20 χρόνια μικρότερή της, Anastasia Potapova, που απέκλεισε την Timea Babos με 6-2, 6-4.

Στο τουρνουά συνεχίζει και η Aryna Sabalenka, η οποία πέτυχε 37 winners στη νίκη της επί της Daria Kasatkina με 7-6 (5), 6-3 και έφτασε τις 17 νίκες στις 18 τελευταίες αναμετρήσεις της! Η Sabalenka, πιθανή αντίπαλος της Serena στον 4ο γύρο, θα παίξει την Παρασκευή με την Ann Li, που κέρδισε την Alize Cornet με 6-2, 7-6 (6) και παραμένει αήττητη σε 6 αναμετρήσεις στη Μελβούρνη!

Μια πολύ μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Sorana Cirstea, που άφησε εκτός τουρνουά την Petra Kvitova, με 6-4, 1-6, 6-1. Στη συνέχεια η Ρουμάνα θα αντιμετωπίσει τη Marketa Vondrousova, που κέρδισε την Rebecca Marino με 6-1, 7-5.

Μόνο ένα game απώλεσε η Sara Errani από τη Venus Williams, συντρίβοντας την 40χρονη Αμερικανίδα με 6-1, 6-0 και συνεχίζοντας την καταπληκτική της πορεία από τα προκριματικά έως τον 3ο γύρο. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Su-wei Hsieh, που κέρδισε την Bianca Andreescu με 6-3, 6-2, με την Καναδή να δείχνει πως δεν είναι ακόμα στα καλύτερά της.

Τέλος, πολύ καλή εμφάνιση και για την Garbine Muguruza, που επιβλήθηκε της Liudmila Samsonova με 6-3, 6-1 και θα παίξει στον 3ο γύρο με τη Zarina Diyas, μετά και τη νίκη της πεί της Bernarda Pera με 6-4, 3-6, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots