Κοκκινάκης: "Περιμένω ένα συναρπαστικό ματς" (vid)

 
Θανάσης Κοκκινάκης
Θανάσης Κοκκινάκης
tn team Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2021 - 14:26

Οι δηλώσεις του Θανάση Κοκκινάκη για τον Στέφανο Τσιτσιπά και για τον πολυαναμενόμενο αγώνα τους για τον 2ο γύρο του Australian Open.

Πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση, ο Θανάσης Κοκκινάκης επιβλήθηκε του Soon-woo Kwon με 6-4, 6-1, 6-1 και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Australian Open. Ήταν η 1η του νίκη από τον Σεπτέμβριο του 2019 και η 1η του νίκη στη Μελβούρνη μετά από 6 χρόνια!

Την Πέμπτη, θα αντιμετωπίσει για τον 2ο γύρο τον Στέφανο Τσιτσιπά, τον οποίο είχε γνωρίσει το 2015 στην Αθήνα και έκτοτε έχουν προπονηθεί αρκετές φορές μαζί.

"Θα είναι συναρπαστικό. Προφανώς είναι ένας φοβερός παίκτης, ένα από τα φαβορί στο τουρνουά. Θα είναι διασκεδαστικό παιχνίδι. Έχουμε προπονηθεί μερικές φορές στο παρελθόν, γνωρίζω την οικογένειά του, έχουμε φάει μαζί στη Νίκαια και στο Μονακό", είπε ο Κοκκινάκης, ο οποίος περιμένει μια πολύ καλή ατμόσφαιρα με Έλληνες και Αυστραλούς φιλάθλους στις κερκίδες.

Ο 24χρονος Ελληνοαυστραλός, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από πολλούς τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια και δεν έχει καταφέρει να παίξει με συνέπεια για συνεχόμενα τουρνουά στο υψηλότερο επίπεδο από το 2015, απάντησε και για το outfit χωρίς brand, από το οποίο συμπεραίνεται πως αυτή τη στιγμή δεν έχει χορηγό.

"Πήγα στο Chadstone, αγόρασα μπλούζες των 6 δολαρίων και πήγα για δουλειά! Απλώς ένιωσα πολύ άνετα μ' αυτά τα t-shirt. Προσπάθησα να παραγγείλω περισσότερα από το διαδίκτυο αλλά ακυρώθηκαν. Είναι δύσκολα, δεν είναι όπως παλιά (γέλια)! Θα το φέρω πίσω όμως, ελπίζω πως θα συνεχίσω να παίζω καλό τένις."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots