Νίκη σε 44 λεπτά η Barty! (vid)

 
Ashleigh Barty
Ashleigh Barty
tennisnews team Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2021 - 11:36

Δεν έχασε ούτε ένα game η Ashleigh Barty στην πρεμιέρα της στο Australian Open, κερδίζοντας την Danka Kovinic σε λιγότερα από 45 λεπτά!

Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο συνδύασε την πρεμιέρα της στο Australian Open η Ashleigh Barty, η οποία συνέτριψε την Danka Kovinic με 6-0, 6-0 σε 44 λεπτά!

Η 24χρονη Αυστραλή, η οποία μένει σταθερά στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης από το 2019, είχε 10 winners και μόλις 5 αβίαστα λάθη σε ολόκληρο το παιχνίδι. Αυτός ήταν ο πρώτος της αγώνας σε Grand Slam διοργάνωση από το περσινό Australian Open, στο οποίο ήταν ημιφιναλίστ, ενώ βελτίωσε το ρεκόρ της για το 2021 στο 5-0 νίκες.

Στον 2ο γύρο του Grand Slam της Μελβούρνης, η Barty θα αντιμετωπίσει είτε την Daria Gavrilova, που εκπροσωπεί επίσης την Αυστραλία, είτε την Ισπανίδα Sara Sorribes Tormo.

Λίγο νωρίτερα, με πολύ εντυπωσιακό τρόπο "σφράγισε" την πρόκριση και η Karolina Pliskova, που επιβλήθηκε με 6-0, 6-2 της Jasmine Paolini σε 47 λεπτά. Στην επόμενη φάση η Pliskova θα αντιμετωπίσει την Danielle Collins, που απέκλεισε την Ana Bogdan με 6-3, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots