Djokovic: "Δεν αξίζει την προσοχή μου ο Κύργιος" (vid)

 
Djokovic: "Δεν αξίζει την προσοχή μου ο Κύργιος" (vid)
tn team Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2021 - 14:49

Όλα όσα είπε ο Novak Djokovic, μετά τα νέα σκληρά λόγια του Νικ Κύργιου.

Μετά από απανωτά αναπάντητα επιθετικά σχόλια από τον Κύργιο, ο Djokovic "έσπασε" τη σιωπή του σε χθεσινή συνέντευξη στη Μελβούρνη, λέγοντας πως τον σέβεται ως τενίστα, σέβεται τις επιλογές του, αλλά δεν τον σέβεται ιδιαίτερα ως άνθρωπο.

Στη σημερινή του συνέντευξη Τύπου, ο Κύργιος ανέφερε ξανά τα συμβάντα του περασμένου καλοκαιριού στο Adria Tour, λέγοντας χαρακτηριστικά πως εν μέσω μιας παγκόσμιας πανδημίας, εκείνος βοηθούσε ανθρώπους μοιράζοντας τρόφιμα, όταν ο Djokovic έδινε το χειρότερο παράδειγμα.

Μερικά λεπτά μετά, ακολούθησε η συνέντευξη του Djokovic, με τον Σέρβο να λέει πως δεν θέλει να απαντήσει, αφήνοντας ωστόσο αιχμές κατά του Ελληνουαυστραλού, σε ένα σύντομο σχόλιο.

"Στ' αλήθεια δεν θέλω να το σχολιάσω, επειδή αυτό θέλει. Κάποιου είδους αντιπαράθεση, προσοχή, ποιος ξέρει, πάντως δεν πρόκειται να του τη δώσω γιατί δεν την αξίζει. Αυτό είναι όλο. Δε νιώθω την ανάγκη να κάτσω και να μιλήσω, δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτός ο άνθρωπος."

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα συνεχιστεί αυτή η κόντρα, ενώ ήδη πολλοί είναι αυτοί που έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να τη δουν και στο γήπεδο, κάτι που δεν θα είναι πάντως εύκολο, καθώς μόνο στα ημιτελικά μπορούν να συναντηθούν Nole και Κύργιος.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots