Κύργιος για Djokovic: "Μοίραζα φαγητό όταν έκανε πάρτι χωρίς μπλούζα εν μέσω πανδημίας" (vid)

 
Κύργιος για Djokovic: "Μοίραζα φαγητό όταν έκανε πάρτι χωρίς μπλούζα εν μέσω πανδημίας" (vid)
tn team Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2021 - 14:02

Ο Νικ Κύργιος σχολίασε τις χθεσινές δηλώσεις του Novak Djokovic, με τον μοναδικό του καυστικό τρόπο. Αρνήθηκε να απαντήσει ο Djokovic.

Mετά τη νίκη του επί του Frederico Ferreira Silva, o Κύργιος ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για τον Djokovic, που χθες είπε ότι δεν τον σέβεται ως άνθρωπο. Ο Κύργιος έθιξε ξανά τα συμβάντα του Adria Tour το περασμένο καλοκαίρι, αφήνοντας να εννοηθεί ότι έχει κάθε λόγο να τον κριτικάρει αυστηρά για όλα όσα έχει κάνει.

"Είναι περίεργο να λέει ότι δεν με σέβεται, νομίζω τα πήγα πολύ καλά εκτός γηπέδου στη διάρκεια της πανδημίας. Πήγαινα φαγητό σε κόσμο που δεν μπορούσε να προμηθευτεί τρόφιμα και τώρα προσπαθώ να το κάνω επίσης, ενώ έχω και το δικό μου φιλανθρωπικό ίδρυμα. Είναι πολύ περίεργος ο Novak. Απίστευτος τενίστας, αλλά όταν κάποιος παρτάρει χωρίς μπλούζα εν μέσω μιας παγκόσμιας πανδημίας, δε νομίζω ότι μπορώ να είμαι χαλαρός μ' αυτόν τον άνθρωπο", είπε ο Κύργιος.

Τα λόγια αυτά τα διάβασε ένας δημοσιογράφος λίγο αργότερα στον Djokovic, στη δική του συνέντευξη Τύπου, με τον Σέρβο όμως να μην θέλει να απαντήσει και να δώσει συνέχεια σε όλο αυτό.

"Μπορείτε να μου διαβάζετε αυτά που είπε, αλλά δεν πρόκειται να απαντήσω", είπε χαρακτηριστικά ο Djokovic, την ώρα που του διάβαζαν τις δηλώσεις του Κύργιου, παρόλο που έκανε ένα σύντομο σχόλιο με αρκετές αιχμές κατά του Ελληνοαυστραλού.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots