Νικηφόρα επιστροφή μετά από 15 μήνες για Andreescu! (vid)

 
Bianca Andreescu
Bianca Andreescu
tn team Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2021 - 10:32

H Bianca Andreescu επέστρεψε επιτέλους στα γήπεδα μετά από 15 μήνες απουσίας και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη από τον Οκτώβριο του 2019!

Η Andreescu δεν είχε αγωνιστεί σε κανένα τουρνουά από τον Νοέμβριο του 2019, όταν είχε παίξει στο WTA Finals, ενώ δεν είχε πετύχει νίκη από τον Οκτώβριο του 2019, όταν συμμετείχε στο China Open του Πεκίνου.

Μετά από 15 μήνες απουσίας, εξαιτίας του τραυματισμού της στο γόνατο αλλά και της πανδημίας, η 20χρονη Καναδή, η οποία κατάφερε να διατηρηθεί στο Top 10 και στο Νο.9 του κόσμου, πραγματοποίησε σήμερα την πολυαναμενόμενη επιστροφή της και κατάφερε να τη συνδύασει με νίκη επί της Mihaela Buzarnescu, με 6-2, 4-6, 6-3.

Η πολύ ταλαντούχα Andreescu, έχει ταλαιπωρηθεί γενικότερα από πολλούς τραυματισμούς έως τώρα στην καριέρα της, ακόμα και το 2019 που ήταν η breakthrough σεζόν της, έχοντας κατακτήσει το US Open, το Indian Wells και το Rogers Cup!

Με 27 winners και 34 αβίαστα λάθη ολοκλήρωσε τον σημερινό της αγώνα, στον οποίο παρά το καλό της ξεκίνημα οδηγήθηκε σε 3ο σετ. Εκεί έμεινε ψύχραιμη και κατάφερε να "καθαρίσει" την υπόθεση πρόκριση, χάρη σε ένα break στο 8ο game, που την έβαλε μπροστά με 5-3.

"Δεν ήταν καθόλου εύκολο ματς. Είμαι χαρούμενη με τον τρόπο που πάλεψα και με το αποτέλεμσα που πήρα στο τέλος. Δεν θέλω να είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου, ήταν ο πρώτος αγώνας. Ελπίζω στον επόμενο να ανεβάσω το επίπεδό μου", είπε η Andreescu, η οποία θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη την πολύ έμπειρη Su-wei Hsieh, που απέκλεισε την Tsvetana Pironkova με 7-5, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots