Australian Open: Μαζί στο διπλό Στέφανος και Πέτρος

 
Πέτρος και Στέφανος Τσιτσιπάς
Πέτρος και Στέφανος Τσιτσιπάς Φωτογραφία: Instagram / @stefanostsitsipas98
tn team Κυριακή, 07 Φεβρουαρίου 2021 - 12:22

Το ντεμπούτο του σε Grand Slam θα πραγματοποιήσει ο Πέτρος Τσιτσιπάς, ο οποίος θα αγωνιστεί μαζί με τον Στέφανο στο διπλό του Australian Open. Στο διπλό μαζί θα παίξουν και οι Νικ Κύργιος και Θανάσης Κοκκινάκης.

Οι δυο Έλληνες παίκτες πήραν μια από τις wild cards της Tennis Australia για το κυρίως ταμπλό του διπλού ανδρών στο Grand Slam της Μελβούρνης και μετά από την κλήρωση έγινε γνωστό πως θα αντιμετωπίσουν τους Αμερικανούς Mackenzie McDonald και Tommy Paul στον 1ο γύρο.

Η ομάδα που θα κερδίσει μάλιστα αυτό το παιχνίδι, είναι πολύ πιθανό να αναμετρηθεί στον 2ο γύρο με το Νο.2 ζευγάρι του ταμπλό, που είναι οι Κροάτες Nikola Mektic και Mate Pavic.

Για τον Πέτρο Τσιτσιπά θα είναι το ντεμπούτο σε μια Grand Slam διοργάνωση. Ο Στέφανος θα παίξει για 3η φορά στα διπλά ενός Slam, μετά από το Wimbledon του 2018 και το US Open της ίδιας χρονιάς, όπου συνεργάστηκε με τους Marius Copil και Dusan Lajovic αντίστοιχα.

Μια από τις 8 wild cards για την είσοδο στο ταμπλό του διπλού πήραν και οι δυο Ελληνοαυστραλοί και πολύ καλοί φίλοι, Νικ Κύργιος και Θανάσης Κοκκινάκης, οι οποίοι έχουν αρκετές καλές αναμνήσεις παίζοντας μαζί διπλά. Στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσουν τους Lloyd Harris και Julian Knowle.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots