"Το Australian Open θα διεξαχθεί κανονικά" (vid)

 
Craig Tiley
Craig Tiley
tennisnews team Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2021 - 10:34

Κανένας κίνδυνος δεν υπάρχει για το Australian Open, όπως καθυσήχασε ο πρόεδρος της Tennis Australia, Craig Tiley.

Μετά και τις χθεσινές εξελίξεις στη Μελβούρνη, όπου βρέθηκε θετικό κρούσμα Covid-19 ανάμεσα στους εργαζόμενους του Grand Hyatt Hotel προκαλώντας αναταραχή σε ολόκληρη την πολιτεία της Βικτόρια, ο διευθυντής του Australian Open και πρόεδρος της Tennis Australia, Craig Tiley, ανακοίνωσε πως το Grand Slam της Αυστραλίας δεν κινδυνεύει με ακύρωση.

"Μετά τη σημερινή μέρα, περιμένουμε το κανονικό πρόγραμμα να διεξαχθεί κανονικά", είπε ο Tiley. Θυμίζουμε πως όλοι οι αγώνες της Πέμπτης αναβλήθηκαν και στην ουσία το πρόγραμμα των τουρνουά της Μελβούρνης πήγε μια μέρα πίσω, επειδή στο ξενοδοχείο που εργαζόταν ο υπάλληλος πέρασαν την περίοδο καραντίνας 160 παίκτες και συνολικά περισσότερα από 500 άτομα που εμπλέκονται με τα τουρνουά της Tennis Australia (προπονητές, διαιτητές και άλλοι).

"Η πιθανότητα να έχουμε προβλήματα είναι πολύ μικρή και περιμένουμε όλα τα τεστ να βγουν αρνητικά. Είμαστε αισιόδοξοι πως το Australian Open θα διεξαχθεί κανονικά", πρόσθεσε ο Tiley.

O πρόεδρος της αυστραλιανής ομοσπονδίας, ανακοίνωσε ακόμα πως και η κλήρωση του πρώτου Grand Slam της χρονιάς, η οποία ήταν να γίνει σήμερα, αναβλήθηκε για την Παρασκευή.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots