"Συντετριμμένος" Murray - εκτός Australian Open

 
Andy Murray
Andy Murray Φωτογραφία: US Open / USTA
tennisnews team Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021 - 18:12

O Andy Murray έκανε μεγάλη προσπάθεια για να βρει μια λύση με την Tennis Australia, η αυστραλιανή κυβέρνηση όμως δεν του επέτρεψε τελικά να ταξιδέψει στη Μελβούρνη και θα μείνει εκτός Australian Open.

Θυμίζουμε πως ο κορυφαίος Βρετανός τενίστας στην ιστορία της open era και 5 φορές φιναλίστ στο Australian Open, δεν μπόρεσε να ταξιδέψει έγκαιρα στη Μελβούρνη, καθώς το τεστ που έκανε για τον Covid-19 ήταν θετικό.

Τώρα ανάρρωσε από τον κορωνοϊό και προσπάθησε να βρει μια λύση με την Tennis Australia, ώστε να του επιτραπεί η είσοδος στη χώρα και η συμμετοχή στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς, τα μέτρα και τα πρωτόκολλα όμως που έχουν τεθεί από την τοπική κυβέρνηση είναι πολύ αυστηρά και όπως έχουμε δει και σε άλλες περιπτώσεις δεν επιδέχονται εξαιρέσεις.

"Με λύπη σας ανακοινώνω ότι δεν θα ταξιδέψω στην Αυστραλία και δεν θα αγωνιστώ στο Australian Open. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με την Tennis Australia για να βρούμε μια λύση, αλλά δεν μπορούμε να το κάνουμε να δουλέψει", είπε ο Murray.

"Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι έκαναν προσπάθειες για μένα, είμαι συντετριμμένος που δεν θα παίξω στην Αυστραλία. Είναι μια χώρα και ένα τουρνουά που αγαπώ", πρόσθεσε ο 33χρονος Βρετανός, πρώην Νο.1 στον κόσμο και κάτοχος 3 Grand Slam τίτλων.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots