Ψώνιζε χωρίς μάσκα και απολογήθηκε η Barty

 
Ashleigh Barty
Ashleigh Barty
tennisnews team Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021 - 8:45

Την ώρα που οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται σε καραντίνα, η κορυφαία της παγκόσμιας κατάταξης, Ashleigh Barty, εθεάθη σε σούπερ μάρκετ στη Μελβούρνη χωρίς να φοράει μάσκα, όπως επιβάλλεται από την αυστραλιανή κυβέρνηση, κάτι για το οποίο απολογήθηκε.

Το "ολίσθημα" της Αυστραλής τενίστριας συνέβη την Πέμπτη, όταν πολίτες την είδαν σε σούπερ μάρκετ της Μελβούρνης να ψωνίζει χωρίς μάσκα και την αναγνώρισαν. Όλα αυτά την ώρα που οι συνάδελφοί της βρίσκονται σε καραντίνα, κάποιοι χωρίς να μπορούν καν να περάσουν το κατώφλι του δωματίου τους και να προπονηθούν.

Η Barty επιβεβαίωσε το περιστατικό, με μια απολογία: "Κατά λάθος ξέχασα να φορέσω μάσκα σε σούπερ μάρκετ στη Μελβούρνη. Με το που κατάλαβα το λάθος μου, απολογούμαι γι' αυτό. Κατανοώ την προσπάθεια που πρέπει όλοι να κάνουμε, για να διατηρήσουμε την κοινότητα ασφαλή και θα είμαι καλύτερη την επόμενη φορά".

Η 24χρονη Αυστραλή, μεταφέρθηκε την προηγούμενη εβδομάδα από το Queensland στη Μελβούρνη και προπονείται στα γήπεδα του Melbourne Park, χωρίς τους περιορισμούς καραντίνας που έχουν οι παίκτες που ταξίδεψαν από το εξωτερικό.

Με ευθύνη της Tennis Australia θα ταξιδέψει στην Αδελαΐδα σε λίγες ημέρες, καθώς στις 29 Ιανουαρίου θα αγωνιστεί στο τουρνουά επίδειξης Memorial Drive, μαζί με τους Novak Djokovic, Rafael Nadal, Serena Williams, Simona Halep και Naomi Osaka, ενώ αργότερα θα επιστρέψει στη Μελβούρνη για τα πρώτα της επίσημα τουρνουά μετά από σχεδόν ένα χρόνο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots