H Paula Badosa το νέο κρούσμα

 
Paula Badosa
Paula Badosa Φωτογραφία: Jimmie48 / WTA
tennisnews team Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 - 15:07

Η Paula Badosa είναι η παίκτρια που βρισκόταν στην πτήση από το Άμπου Ντάμπι και βρέθηκε θετική στον Covid-19 σήμερα στη Μελβούρνη.

Το ένα θετικό κρούσμα που ανακοινώθηκε πριν μερικές ώρες από τα τεστ που έγιναν χθες στους παίκτες και στις παίκτριες που βρίσκονται σε αυστηρό lockdown, 6 μέρες μετά την άφιξή τους στη Μελβούρνη, ανήκει στην Paula Badosa, όπως η ίδια ανακοίνωσε.

"Έχω άσχημα νέα. Σήμερα έλαβα το θετικό αποτέλεσμα του τεστ στον Covid-19. Δεν νιώθω καλά και έχω κάποια συμπτώματα, αλλά θα προσπαθήσω να αναρρώσω όσο γίνεται πιο γρήγορα και να ακούσω τους γιατρούς. Με έχουν μεταφέρει σε ένα ξενοδοχείο υγείας, όπου είμαι σε καραντίνα και με επιβλέπουν. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη, θα επιστρέψω δυνατότερη."

Θυμίζουμε πως η νεαρή Ισπανίδα τενίστρια, η οποία ξεκίνησε τη σεζόν της με μια καλή πορεία μέχρι τις "16" του Άμπου Ντάμπι, ήταν στην ίδια πτήση με τις 23 παίκτριες που μπήκαν σε αυστηρή καραντίνα, επειδή βρέθηκε από την 2η μέρα θετικό κρούσμα ανάμεσα στους επιβάτες, του προπονητή της Bianca Andreescu, Sylvain Bruneau.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots