Ακόμα πιο αυστηρά μέτρα στη Μελβούρνη

 
Ακόμα πιο αυστηρά μέτρα στη Μελβούρνη
tennisnews team Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 - 13:37

Οι παίκτες που κάνουν καραντίνα στη Μελβούρνη όχι μόνο δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν πιο ελαστικά μέτρα για το lockdown των δυο εβδομάδων, αλλά θα πρέπει να κάνουν ακόμα μια παραχώρηση, όπως ενημερώθηκαν σήμερα από τον Craig Tiley.

Στην καθιερωμένη συνομιλία που κάνουν κάθε βράδυ με τον πρόεδρο της Tennis Australia, οι παίκτες που βρίσκονται στην Αυστραλία έμαθαν σήμερα πως δεν θα έχουν δικαίωμα να προπονηθούν σε γκρουπ, κατά τη διάρκεια της δεύτερης εβδομάδας της καραντίνας.

Όπως αναφέρει η ισπανική Marca, ο Tiley ενημέρωσε τους παίκτες πως θα έχουν δικαίωμα να προπονούνται μόνο με έναν παίκτη και τη δεύτερη εβδομάδα της καραντίνας, τον ίδιο που είχαν στις προπονήσεις τους την πρώτη εβδομάδα.

Θυμίζουμε πως μέχρι τώρα, ίσχυε πως οι παίκτες θα έχουν δικαίωμα να προπονούνται με έναν ακόμα παίκτη την πρώτη εβδομάδα της καραντίνας, αλλά τη δεύτερη μπορούσαν οι δυο τους να προπονηθούν σε γκρουπ των τεσσάρων, δηλαδή με ακόμα ένα ζευγάρι. Αυτή η δυνατότητα καταργήθηκε από την Tennis Australia, που αυστηροποίησε τα μέτρα του bubble, μετά και τα νέα κρούσματα που είχαμε τις τελευταίες ημέρες.

Φυσικά αυτό ισχύει για τους παίκτες που έχουν δικαίωμα να προπονούνται, αφού θυμίζουμε πως υπάρχουν 72 παίκτες και παίκτριες στο bubble που έχουν τεθεί σε αυστηρότερο lockdown εξαρχής, επειδή βρισκόντουσαν σε πτήσεις με ενεργά κρούσματα. Αυτοί οι παίκτες/-ριες έχουν αποκλειστεί από τις προπονήσεις και θα συμπληρώσουν 14 ημέρες χωρίς να βγουν από τα δωμάτια τους.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots