Σάκκαρη: "Θα μετατρέψω το δωμάτιο σε γυμναστήριο"

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη Φωτογραφία: Jimmie48 / WTA
tennisnews team Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021 - 14:14

Το πρώτο μήνυμα της Μαρίας Σάκκαρη, μετά την ανακοίνωση πως θα πρέπει να μπει σε αυστηρή καραντίνα και να μην αποχωρήσει από το δωμάτιο της για 14 ημέρες.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, η οποία ξεκίνησε ιδανικά τη χρονιά της με μια εκπληκτική πορεία στο Άμπου Ντάμπι, ήταν ανάμεσα στις άτυχες παίκτριες που θα πρέπει να μείνουν στα δωμάτια τους και να κάνουν αυστηρότερη καραντίνα αυτές τις δυο εβδομάδες, επειδή ταξίδεψαν στο ίδιο αεροπλάνο  με τον προπονητή της Bianca Andreescu, που είναι επιβεβαιωμένο κρούσμα Covid-19.

Η Μαρία δεν άνοιξε χθες τα social media της, αλλά σήμερα έκανε την πρώτη της δημοσίευση από τη Μελβούρνη. Παρά την πολύ άτυχη συγκυρία, η 25χρονη Ελληνίδα φάνηκε αρκετά ήρεμη, σε αντίθεση με πολλές άλλες παίκτριες που δεν έδειξαν την ίδια ψυχραιμία, ευχαριστώντας όσους της έστειλαν μηνύματα και λέγοντας πως θα μετατρέψει το δωμάτιό της σε γυμναστήριο, ώστε τουλάχιστον να μπορέσει να διατηρήσει τη φυσική της κατάσταση σε υψηλά επίπεδα.

"Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα σας! Ζούμε όλοι πρωτόγνωρες καταστάσεις, αλλά η αγάπη σας μου δίνει ενέργεια και δύναμη να συνεχίσω. Θα μετατρέψω το δωμάτιο μου σε γυμναστήριο, έτσι ώστε να είμαι έτοιμη όταν τελειώσει η καραντίνα να αγωνιστώ!"

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots