Ο προπονητής της Andreescu το κρούσμα του Άμπου Ντάμπι

 
Ο προπονητής της Andreescu το κρούσμα του Άμπου Ντάμπι
tennisnews team Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 - 17:48

Ο προπονητής της Bianca Andreescu, Sylvain Bruneau, ανακοίνωσε πως αυτός ήταν το κρούσμα της πτήσης από το Άμπου Ντάμπι για τη Μελβούρνη, εκφράζοντας τη λύπη και την απολογία του για όσα ακολούθησαν.  

Από το πρωί του Σαββάτου, δημοσιεύτηκε πως σε δυο αεροπλάνα που έφτασαν χθες στη Μελβούρνη, ένα από το Λος Άντζελες και ένα από το Άμπου Ντάμπι, επέβαιναν τα πρώτα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού που έφτασαν στην Αυστραλία, με αποτέλεσμα όλοι οι επιβάτες - μεταξύ των οποίων και 47 παίκτες/-ριες - να τεθούν σε αυστηρή καραντίνα και να τους απαγορευτούν οι προπονήσεις.

Στην πτήση από το Άμπου Ντάμπι, με την οποία ταξίδεψε και η Μαρία Σάκκαρη, βρέθηκε το ένα από τα τρία κρούσματα και πρόκειται για τον προπονητή της Andreescu, Sylvain Bruneau, που έκανε την παρακάτω ανακοίνωση:

"Λυπάμαι πολύ που μοιράζομαι πως βγήκα θετικός στον Covid-19, κατά την άφιξή μου εδώ στη Μελβούρνη, μετά το ταξίδι μου από την πτήση EY8004 από το Άμπου Ντάμπι.

Ακολούθησα όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας και τις διαδικασίες, συμπεριλαμβανομένου και του αρνητικού τεστ που έπρεπε να έχω 72 ώρες πριν την αναχώρηση της πτήσης και ένιωθα πολύ καλά όταν ανέβηκα στο αεροπλάνο.

Επίσης σεβάστηκα όλα τα πρωτόκολλα και τις οδηγίες για τον Covid όσο βρισκόμουν στη Μέση Ανατολή. Δεν έχω ιδέα πως κόλλησα τον ιό.

Είμαι εξαιρετικά λυπημένος και απολογούμαι για τις συνέπειες που αντιμετωπίζουν όλοι όσοι ήταν μαζί μου στην πτήση. Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας είναι αρνητικά και ειλικρινά ελπίζω πως οποιαδήποτε άλλη αναστάτωση θα περιοριστεί στο ελάχιστο δυνατό."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots