Η Putintseva βρήκε... ποντίκι στο δωμάτιο της! (vid)

 
Yulia Putintseva (©Darren Carroll/USTA)
Yulia Putintseva (©Darren Carroll/USTA)
tennisnews team Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 - 15:16

Καθόλου καλά δεν ξεκίνησαν τα πράγματα για τους διοργανωτές του Australian Open, που ήδη έχουν να διαχειριστούν πολλά προβλήματα με ειδικές καραντίνες, παίκτες που προσπάθησαν να φύγουν παράνομα από το ξενοδοχείο τους και τη Yulia Putintseva να βιντεοσκοπεί έναν απρόσμενο επισκέπτη στο δωμάτιο της!

Όπως ανακοινώθηκε από το πρωί, τρια κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν από τις πτήσεις που έφτασαν χθες στη Μελβούρνη και συγκεκριμένα μια πτήση από το Λος Άντζελες και μια από το Άμπου Ντάμπι - στην οποία βρισκόταν και η Μαρία Σάκκαρη, με αποτέλεσμα 47 παίκτες και παίκτριες να έχουν μπει σε καθεστώς αυστηρής καραντίνας και για 14 ημέρες δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τα δωμάτιά τους.

Υπήρξαν έντονες αντιδράσεις, μια συνομιλία στο Zoom με τον Craig Tiley στην οποία οι παίκτες εξέφρασαν τις ανησυχίες τους, αλλά και μια πληροφορία από τη Μελβούρνη, πως από την πρώτη κιόλας νύχτα κάποιοι προσπάθησαν να παραβιάσουν την καραντίνα και να αποχωρήσουν από το ξενοδοχείο τους!

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Yulia Putintseva είχε έναν απρόσμενο επισκέπτη στο δωμάτιο της, καταγγέλοντας πως σε συνθήκες καραντίνας κάλεσε τη ρεσεψιόν για βοήθεια και δεν πήρε ανταπόκριση, για τουλάχιστον 2,5 ώρες!

Γενικά υπήρξαν παράπονα από τους παίκτες πως τα ξενοδοχεία που επιλέχθηκαν δεν είναι ακριβώς τα καλύτερα, με την Alize Cornet να ανεβάζει λίγες ώρες πριν τη θέα από τον... ακάλυπτο, που θα είναι η μοναδική που θα έχει για τις επόμενες δυο εβδομάδες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots