Σε πτήση με κρούσμα η Σάκκαρη!

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη Φωτογραφία: Jimmie48 / WTA
tennisnews team Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 - 12:22

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαρία Σάκκαρη ήταν στην ίδια πτήση τσάρτερ με ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού και θα κάνει ειδική καραντίνα, χωρίς να έχει τη δυνατότητα να κάνει προπονήσεις!

Όπως αναφέρεται και στην επίσημη ενημέρωση, η πτήση τσάρτερ από το Άμπου Ντάμπι που έφτασε στη Μελβούρνη το πρωί της Παρασκευής, είχε ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα Covid-19, όπως έδειξαν και τα σημερινά αποτελέσματα των πρώτων PCR τεστ που έγιναν.

Αυτό σημαίνει πως όλοι όσοι βρισκόντουσαν στην πτήση θα απομονωθούν σε ειδική καραντίνα και δεν θα μπορούν να βγαίνουν ούτε για προπονήσεις! Στην πτήση βρισκόντουσαν 64 άτομα, συμπεριλαμβανομένων και 23 παικτριών, όπως αναφέρει και η ανακοίνωση του Australian Open, η οποία δεν κατονομάζει τα άτομα αυτά.

Η ίδια ανακοίνωση αναφέρει πως οι 23 παίκτριες που ήταν στην πτήση θα κάνουν όλες ειδική καραντίνα και δεν θα μπορούν να βγουν από το δωμάτιό τους έως ότου επιβεβαιωθεί πως δεν υπάρχει κίνδυνος να μεταδώσουν τον ιό και φυσικά αυτό δεν θα τους επιτρέπει να προπονούνται όλες αυτές τις ημέρες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Αυστραλία, στην πτήση αυτή βρισκόταν και η Μαρία Σάκκαρη, που θα πρέπει επίσης να μείνει στο δωμάτιό της και δεν θα μπορεί να προπονείται.

Αναφέρεται επίσης πως στην πτήση ήταν και οι Bianca Andreescu, Angelique Kerber, Svetlana Kuznetsova, Ons Jabeur, Marta Kostyuk και Belinda Bencic.

Αυτή δεν είναι η μόνη καταγεγραμμένη περίπτωση μέχρι στιγμής, αφού νωρίτερα έγινε ακόμα μια ανακοίνωση από το Australian Open, για ακόμα μια πτήση τσάρτερ από το Λος Άντζελες στην οποία βρέθηκαν δυο κρούσματα Covid-19, ενός επιβάτη που δεν είναι παίκτης και ενός μέλος του προσωπικού της πτήσης. Στην πτήση αυτή βρισκόντουσαν 79 άτομα, μεταξύ των οποίων οι 67 ήταν επιβάτες και οι 24 παίκτες. Οι 24 παίκτες επίσης βρίσκονται σε καθεστώς ειδικής καραντίνας και δεν έχουν για την ώρα δικαίωμα να προπονηθούν.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots