Παρέλαση αστέρων στην Αδελαΐδα (pics)

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal Φωτογραφία: Rafa Nadal Academy
tennisnews team Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 - 18:17

Στην Αδελαΐδα κατέφθασαν σήμερα τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκοσμίου τένις, συμπεριλαμβανομένων των Rafael Nadal, Novak Djokovic, Serena Williams, Simona Halep και Dominic Thiem.

Οι Rafael Nadal, Novak Djokovic, Dominic Thiem, Serena Williams και Venus Williams, είναι μερικοί και μερικές από τους αθλητές και αθλήτριες που έφτασαν στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στην Αδελαΐδα σήμερα.

Θυμίζουμε πως οι τρεις κορυφαίοι και οι τρεις κορυφαίες της παγκόσμιας κατάταξης, θα κάνουν την καραντίνα 14 ημερών στην Αδελαΐδα, μαζί φυσικά και με τους παρτενέρ που επέλεξαν για τις προπονήσεις τους, όπως είναι και ο Marc Lopez, που πέταξε μαζί με την ομάδα του Nadal από την Ισπανία.

Την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, όταν και θα έχει ολοκληρωθεί η υποχρεωτική καραντίνα για τους παίκτες, στην Αδελαΐδα θα γίνει και η πολύ μεγάλη εκδήλωση A Day at the Drive, με τη συμμετοχή των Nadal, Djokovic, Serena, Halep, Thiem αι Osaka.

Εκεί θα δούμε για πρώτη φορά αγωνιστική δράση για φέτος στην Αυστραλία, ενώ στη συνέχεια και οι κορυφαίοι θα μεταβούν στη Μελβούρνη μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες, για τα πρώτα επίσημα τουρνουά της αυστραλιανής σεζόν, που θα ξεκινήσουν στις 31 Ιανουαρίου. 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots