Δεν θα παίξει στο Australian Open o Isner

 
O John Isner με την οικογένεια του
O John Isner με την οικογένεια του Φωτογραφία: Instagram (@johnrisner)
tennisnews team Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021 - 12:18

Μετά τον αποκλεισμό του από το Delray Beach Open, o John Isner ανακοίνωσε πως δεν θα ταξιδέψει στην Αυστραλία για το Australian Open.

Ο 35χρονος Αμερικανός τενίστας, Νο.25 στον κόσμο, πήρε την απόφασή του από την Κυριακή και την ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας στο Delray Beach της Φλόριντας, μετά την ήττα του από τον Sebastian Korda στα προημιτελικά του Delray Beach Open.

"Δεν ήταν καθόλου εύκολη απόφαση. Το σκέφτηκα πολύ καλά και νιώθω άνετος με την απόφαση που πήρα. Ανυπομονώ να επιστρέψω στο σπίτι μου", είπε ο Isner, ο οποίος έχει αγωνιστεί στα 12 από τα 13 τελευταία τουρνουά που έγιναν στη Μελβούρνη.

"Σ' αυτό το στάδιο της καριέρας μου και της ζωής μου, θέλω να μπορώ να ταξιδεύω μαζί με την οικογένειά μου. Φυσικά, αυτό δεν μπορούσε να συμβεί φέτος στην Αυστραλία. Το καταλαβαίνω, αλλά δεν θέλω και να αποχωριστώ την οικογένειά μου για τόσο πολύ καιρό, οπότε αποφάσισα να μείνω σπίτι."

Ο Isner και η σύντροφός του, Madison McKinley, έχουν δυο μικρά παιδιά: την δυο ετών Hunter Grace και τον ενός έτους John Hobbs.

"Η απόφασή μου δεν σημαίνει πως δεν είμαι αφοσιωμένος στη δουλειά μου, γιατί είμαι. Είμαι υγιής, νιώθω καλά και θα συνεχίσω να φροντίζω το σώμα μου. Όταν το tour επιστρέψει στην Αυστραλία, ανυπομονώ να παίξω σε όλα τα τουρνουά. Πριν την πανδημία όμως είχα πει πως ήθελα να κάνω όσα περισσότερα ταξίδια μπορώ με την οικογένειά μου και να περάσουμε όσο καλύτερα γίνεται. Σίγουρα το τένις δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου. Είναι η οικογένεια."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots