Επέλεξε Sinner o Nadal (vid)

 
Jannik Sinner & Rafael Nadal
Jannik Sinner & Rafael Nadal Φωτογραφία: FFT / Roland Garros
tennisnews team Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020 - 22:45

O Rafael Nadal και ο Jannik Sinner θα προπονούνται μαζί κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας της καραντίνας της Μελβούρνης.

Ως γνωστόν, η Αυστραλία θα διοργανώσει το Australian Open από τις 8 έως τις 21 Φεβρουαρίου, με την προϋπόθεση όμως όλοι οι συμμετέχοντες να περάσουν 14 ημέρες υποχρεωτικής καραντίνας. Σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να τηρούν και κάποιους πολύ αυστηρούς κανονισμούς. Ένας απ' αυτούς, είναι να έχουν μόνο έναν παίκτη για παρτενέρ κατά τη διάρκεια των πρώτων 6 ημερών των προπονήσεων που θα κάνουν στο Melbourne Park (από τη 2η μέρα καραντίνας, μετά από αρνητικό τεστ, έως την 7η).

Όπως αναφέρουν τις τελευταίες ώρες τα ιταλικά media, o 19χρονος Jannik Sinner θα είναι ο παρτενέρ του Rafael Nadal, επομένως θα προπονούνται μαζί την πρώτη εβδομάδα της καραντίνας.

Οι δυο παίκτες γνωρίστηκαν κάπως καλύτερα κατά τη διάρκεια του φετινού Roland Garros, όταν τέθηκαν αντιμέτωποι για την προημιτελική φάση. Ο Nadal, ο οποίος κυριάρχησε και δεν έχασε ούτε ένα σετ στη διαδρομή του προς τον 13ο τίτλο του στο παρισινό Grand Slam, κέρδισε τον 19χρονο με 7-6 (4), 6-4, 6-1, με το επίπεδο ειδικά στα πρώτα δυο σετ να είναι πολύ υψηλό και το παιχνίδι αρκετά ανταγωνιστικό.

Θυμίζουμε πως όλοι οι παίκτες θα κάνουν συχνά PCR τεστ και εφόσον βγαίνουν αρνητικοί στον ιό θα έχουν δικαίωμα να προπονούνται. Από την 8η ημέρα και σε όλη τη διάρκεια της δεύτερης εβδομάδας της καραντίνας, μετά και από 3 αρνητικά τεστ, οι παίκτες θα μπορούν να κάνουν ομαδικές προπονήσεις, με τους Stan Wawrinka και Diego Schwartzman να μπαίνουν στο γκρουπ των Nadal και Sinner, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots