Australian Open: Προς 4 Ιανουαρίου τα προκριματικά

 
Rod Laver Arena, Melbourne Park
Rod Laver Arena, Melbourne Park
tennisnews team Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2020 - 16:56

Οι Αυστραλοί έχουν τις ημερομηνίες για τα προκριματικά του Australian Open, που για πρώτη φορά στην ιστορία θα διεξαχθούν εκτός Αυστραλίας. Ποιες είναι οι δυο πιθανότερες πόλεις.

Σε 4 εβδομάδες σκοπεύουν να διοργανώσουν τα προκριματικά του Australian Open οι Αυστραλοί, που σύμφωνα με τον σχεδιασμό τους θα πραγματοποιήσουν το τουρνουά την εβδομάδα 4-10 Ιανουαρίου 2021.

Είναι αρκετά σημαντικό να πραγματοποιηθούν τα τουρνουά του αυστραλιανού Grand Slam, καθώς θα δώσει την ευκαιρία σε πολλούς παίκτες και παίκτριες να συμμετέχουν σ' ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά του κόσμου σ' αυτή την πολύ δύσκολη εποχή. Λόγω των αυστηρών κανονισμών της αυστραλιανής κυβέρνησης όμως, θα πραγματοποιηθούν για πρώτη φορά στην ιστορία εκτός χώρας.

Οι δυο κύριες επιλογές της Tennis Australia, είναι το Ντουμπάι και η Ντόχα. Δυο πόλεις που έχουν παρόμοιες συνθήκες με τη Μελβούρνη την εποχή αυτή και απ' ότι φαίνεται υπάρχει συνεργασία της κυβέρνησης της Βικτώρια και με τις δυο, όσον αφορά τις μεταφορές των παικτών, καθώς θυμίζουμε πως η ομοσπονδία τένις της Αυστραλίας έχει δεσμευτεί να μεταφέρει τους 32 qualifiers (16 άνδρες - 16 γυναίκες) και τις ομάδες τους με ιδιωτικές πτήσεις.

Διαβάστε εδώ την αναλυτική πρόταση και τον σχεδιασμό του Australian Open του 2021

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots