Τα "γαλλικά" του Federer (vid)

 
Roger Federer
Roger Federer
tennisnews team Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020 - 16:24

O Roger Federer είχε μια στιγμή εκνευρισμού στην αναμέτρησή του με τον Tennys Sandgren και τιμωρήθηκε με code violation, εξαιτίας των... "γαλλικών" του.

Ο Federer άρχισε να χάνει τον έλεγχο του αγώνα στο 3ο σετ και όταν έχασε το πρώτο από τα δυο break point που είχε στο 3ο game, έχασε την ψυχραιμία του και είπε μια υβριστική φράση σε μια μίξη αγγλικών και γερμανικών. Η chair umpire Marijana Veljovic δεν άκουσε καθαρά τι είπε, αλλά μια επόπτρια γραμμών το άκουσε και ενημέρωσε τη διαιτητή, που τιμώρησε τον Ελβετό με code violation.

Ο Federer αναρωτήθηκε και απευθυνόμενος στην Veljovic τη ρώτησε τι είπε, αλλά εκείνη του απάντησε πως δεν μπορεί να το επαναλάβει και πως η επόπτρια το άκουσε καθαρά. Τότε ο Ελβετός απευθύνθηκε στην επόπτρια, αλλά εκείνη τον έστειλε στην chair umpire, μέχρι τελικά να λυθεί η παρεξήγηση και ο Federer να μην το συνεχίσει.

"Παλιότερα νομίζω πως μπορούσαμε να μιλήσουμε στους επόπτες. Σήμερα σε στέλνουν αμέσως στον διαιτητή. Εντάξει, θα μιλήσω με τον διαιτητή. Ειλικρινά, το να χάνω την ψυχραιμία μου για μια στιγμή μετά από 15 αγωνιστικές ώρες, νομίζω είναι φυσιολογικό. Δεν είμαι γνωστός για τέτοιες συμπεριφορές και τέτοια γλώσσα. Ούτε ακούστηκε σε όλο το στάδιο. Αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα, το αποδέχομαι", δήλωσε ο Federer στη συνέντευξη Τύπου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots