Τελευταίο Australian Open για τη Sharapova;

 
Maria Sharapova
Maria Sharapova
tennisnews team Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 - 16:37

Πολύ απογοητευμένη ήταν η Maria Sharapova μετά από το νέο πρόωρο αποκλεισμό που βίωσε στο Australian Open και, προς το παρόν, δεν γνωρίζει καν αν θα επιστρέψει στη Μελβούρνη το 2021. 

"Δεν ξέρω. Δεν ξέρω. Ήμουν τυχερή που ήμουν εδώ φέτος και ευχαριστώ τον Craig (Tiley) και την ομάδα, που μου επέτρεψαν να είμαι μέρος αυτού του τουρνουά. Είναι δύσκολο για μένα να περιγράψω τι συνέβη τους τελευταίους 12 μήνες", είπε η Sharapova, όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να μην επιστρέψει στο Australian Open.

Σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου η "Masha" ήταν προβληματισμένη. Μετά και την ήττα της από την Donna Vekic με 6-3, 6-4 στον 1ο γύρο του Australian Open, αναμένεται να χάσει περισσότερες από 200 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη της WTA και θα βρεθεί εκτός του Top 350.

"Είναι δύσκολο να πω πως βρίσκομαι σε καλό δρόμο, 45 λεπτά μετά τον αγώνα. Αλλά δεν υπάρχει τρόπος να βγω έξω απ' αυτό, αν σταματήσω να πιστεύω στον εαυτό μου. Γιατί αν κανεις όλα τα σωστά πράγματα και δεν πιστέυεις στον εαυτό σου, είναι μάλλον κακός συνδυασμός."

Τους τελευταίους 14 μήνες, η Sharapova αγωνίστηκε σε 10 τουρνουά και πέτυχε μόνο 8 νίκες. Όπως είπε, δεν γνωρίζει ποιο θα είναι το πρόγραμμά της για τη συνέχεια και μετά τη μεγάλη πτώση της δεν έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε μεγάλα τουρνουά, παρά μόνο αν της δοθεί wild card.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots