Τσιτσιπάς στo TN: "Γιατί όχι όπως ο Μάρκος το 2006;"

 
Τσιτσιπάς στo TN: "Γιατί όχι όπως ο Μάρκος το 2006;"
Τσιτσιπάς στo TN: "Γιατί όχι όπως ο Μάρκος το 2006;"
tennisnews team Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019 - 18:51

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησε στην ερώτηση μέχρι που μπορεί να φτάσει στο φετινό Australian Open, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που μας παραχώρησε μετά την πρόκρισή του στον 3ο γύρο της Μελβούρνης. 

Ο ανταποκριτής του tennisnews.gr στη Μελβούρνη, Βασίλης Ρουμελιώτης, μίλησε με τον Στέφανο Τσιτσιπά μετά τη νίκη του επί του Viktor Troicki.

Στην ερώτησή του, για το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει στη Μελβούρνη, ο 20χρονος Έλληνας τενίστας απάντησε: "Το τένις είναι ένα άθλημα που τα πάντα μπορούν να συμβούν, γιατί όχι να φτάσω και γω μέχρι τον τελικό. Ποιος περίμενε ότι το 2006 ο Μάρκος Παγδατής θα έφτανε στον τελικό; Θα μπορούσε να συμβεί με μένα φέτος."

Στην ερώτηση Grand Slam ή χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, είπε: "Αυτή είναι δύσκολη ερώτηση, γιατί να πρέπει να το απαντήσω αυτό; (γέλια) Θα πω το χρυσό μετάλλιο, γιατί είναι παιδικό όνειρο. Και τα Grand Slam είναι πολύ σημαντικά για μένα. Πιθανότατα θα αλλάξω τώρα την απάντησή μου και θα πω Grand Slam (γέλια)."

Για τον επόμενο αντίπαλό του, Nikoloz Basilashvili, ανέφερε: "Είναι σπουδαίος αθλητής και δύσκολος αντίπαλος. Γνωρίζω όμως το παιχνίδι του και θα προετοιμαστώ κατάλληλα. Επίσης για μένα είναι ένα μικρό πλεονέκτημα ότι δυσκολεύτηκε να κερδίσει σήμερα τον αντίπαλό του και το παιχνίδι του πήγε στα 5 σετ."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots