ATP
Η επική απάντηση το Djokovic για το αν ο Sinner είναι καλύτερος απ' ότι ο ίδιος ήταν το 2015 (vid)

 
Η επική απάντηση το Djokovic για το αν ο Sinner είναι καλύτερος απ' ότι ο ίδιος ήταν το 2015 (vid)
tn team Κυριακή, 09 Αυγούστου 2026 - 16:08

O Novak Djokovic ρωτήθηκε αν ο Jannik Sinner του 2026 θα ξεπερνούσε τον Djokovic του 2015 και κατάφερε να πει τα πάντα, χωρίς να πει τίποτα!

Πρακτικά ο Σέρβος θρύλος δεν απάντησε, επαναλαμβάνοντας: "Ξέρεις την απάντηση, ξέρεις την απάντηση!" Ωστόσο μάλλον τα είπε όλα, με τον τρόπο του.

Το 2015 ο Djokovic ήταν εξωπραγματικός και ολοκλήρωσε τη χρονιά με 82 νίκες και 6 ήττες. Κατέκτησε 11 τίτλους και ειδικά στα μεγάλα ραντεβού ήταν πρακτικά ανίκητος: είχε 27-1 στα Grand Slams και 39-2 στα Masters, όπου κατέκτησε 6 τίτλους και μέχρι σήμερα είναι το ρεκόρ για τους περισσότερους Masters τίτλους σε μια χρονιά.

Και τα ρεκόρ του Sinner φυσικά δεν είναι αμελητέα, με τον Ιταλό φέτος να έχει κερδίσει 5 Masters στη σειρά, κάτι που κανείς άλλος δεν κατάφερε ποτέ. Στο Australian Open ωστόσο ηττήθηκε από τον Djokovic, που σίγουρα δεν ήταν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του, ενώ στο Roland Garros αποκλείστηκε από τον Juan Manuel Cerundolo στον 3ο γύρο.

Μόνο αν δεν κάνει άλλη ήττα σε μεγάλη διοργάνωση (και αγωνιστεί φυσικά σε όλα τα τουρνουά), θα μπορέσει να ξεπεράσει το αδιανόητο ρεκόρ των 10 κερδισμένων τίτλων στις 14 μεγάλες διοργανώσεις, δηλαδή τα 4 Slams, τα 9 Masters και το ATP Finals, αυτό δηλαδή που πέτυχε ο Nole κάτι παραπάνω από μια δεκαετία πριν. Τότε και μόνο τότε, ενδεχομένως να υπάρξει πραγματική σύγκριση για το αν η χρονιά του θα είναι εξίσου επιβλητική με το 2015 του Novak. 

Tennis shots