Τσιτσιπάς: Damm και στο βάθος... Fonseca!
Βγήκε ο πρώτος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στο κυρίως ταμπλό του Μόντρεαλ, καθώς και η μέρα που θα αγωνιστεί.
Μετά την πρόκρισή του στο κυρίως ταμπλό του 1000αριού του Καναδά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κληρώθηκε να παίξει με τον επίσης qualifier Martin Damm.
Ο 22χρονος Αμερικανός βρίσκεται στο Νο.104 του κόσμου, που είναι και το career high του. Πρόσφατα έκανε τη δεύτερη νίκη του σε Grand Slam, στο Wimbledon, ενώ στα προκριματικά του Μόντρεαλ κέρδισε τον Henrique Rocha με 6-3, 7-6 (3) και θα κάνει το ντεμπούτο του στο main draw του τουρνουά.
Θα είναι η 1η φορά που θα συναντηθούν Τσιτσιπάς και Damm και ο αγώνας θα γίνει τη Δευτέρα (03/08).
Το νικητή του αγώνα περιμένει ήδη ο Joao Fonseca, Νο.22 στο ταμπλό, που σε περίπτωση που είναι ο Τσιτσιπάς θα έχουμε έναν επαναληπτικό της μάχης τους για το Davis Cup στην Αθήνα πριν από έναν χρόνο.
Σ' αυτό το τμήμα του ταμπλό είναι επίσης ο Casper Ruud, πιθανός αντίπαλος των Τσιτσιπά και Fonseca στον 3ο γύρο, αλλά και ο Ben Shelton, πιθανός τους αντίπαλος στον 4ο γύρο.
Στα προημιτελικά όλοι οι παραπάνω διασταυρώνονται με τον Daniil Medvedev και στα ημιτελικά με τους Alexander Zverev και Taylor Fritz.

