Djokovic: Έφαγε "πόρτα" πριν σηκώσει την καρό σημαία!
Ο Novak Djokovic ήταν εκείνος που ύψωσε την καρό σημαία στον τερματισμό του Grand Prix της Formula 1 στη Βαρκελώνη, όμως πριν από αυτό, αναφέρεται πως έφαγε... πόρτα, περνώντας μια μικρή περιπέτεια μέχρι να του επιτραπεί η είσοδος.
Όπως γνωστοποίησε ο φωτογράφος της Formula 1, Kym Illman, ο κάτοχος 24 Grand Slam τίτλων έφτασε από νωρίς στην πίστα, όμως είχε ξεχάσει τη διαπίστευσή του.
Δεν του επιτράπηκε η είσοδος, με τους ανθρώπους ασφαλείας του Grand Prix να μην κάνουν κάποια εξαίρεση για τον Nole, δείχνοντας ότι οι κανονισμοί ισχύουν για όλους.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Djokovic περίμενε κάποια λεπτά και τελικά ένας άνδρας της συνοδείας του τού έδωσε το δικό του πάσο, ώστε να μπορέσει να είναι στο χώρο, ώσπου να πάει στο αυτοκίνητο και να του φέρει το κανονικό.
Η παρεξήγηση πάντως δεν άργησε να λυθεί και ο Djokovic με χαμόγελο έδωσε την καρό σημαία στο τέλος του αγώνα, που είχε νικητή τον 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, Lewis Hamilton.
NO PASS, NO ENTRY
— Kym Illman (@KymIllman) June 14, 2026
Novak Djokovic arrived early for race day this morning. However, the tennis great had forgotten his pass, leaving him temporarily stranded outside the gates. In the end, one member of his entourage lent Novak their credential to gain entry, before making the… pic.twitter.com/66mhbgr9Ct
? Les légendes !
— Tennis Legend (@TennisLegende) June 14, 2026
Novak Djokovic a agité le drapeau à damier au Grand prix de Barcelone pour un moment historique : la première victoire de Lewis Hamilton avec Ferrari !
? Mark Sutton - Getty Images pic.twitter.com/9cZaCmeYiU

