Πρόκριση στο διπλό της Στουτγκάρδης για τον Σακελλαρίδη
Ο Στέφανος Σακελλαρίδης μπήκε εκτάκτως στο ταμπλό του διπλού της Στουτγκάρδης και αξιοποίησε την ευκαιρία, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά.
Στα προημιτελικά του διπλού του ATP 250 τουρνουά της Στουτγκάρδης προκρίθηκε ο Στέφανος Σακελλαρίδης, ο οποίος μπήκε ως alternate στο ταμπλό μαζί με τον Εσθονό Daniil Glinka.
Οι δυο τους νίκησαν σήμερα τους Γερμανούς Jakob Schnaitter και Mark Wallner με 6-7 (5), 6-4, 10-4 και πήραν τη μεγάλη πρόκριση για τα προημιτελικά του BOSS Open.
Εκεί μάλιστα ο Σακελλαρίδης μπορεί να συναντήσει τον Νικ Κύργιο, που επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από πολύ καιρό αυτή την εβδομάδα στην Στουτγκάρδη. Μάλιστα, μόλις πριν από μια εβδομάδα ήταν στην Ελλάδα ο Νικ, που παίζει στο τουρνουά μαζί με τον Alexander Bublik στο διπλό και θα κάνουν αύριο την πρεμιέρα τους, ενάντια στους Jakub Paul και Ryan Seggerman.
Σήμερα ο Κύργιος θα παίξει μονό, ενάντια στον Corentin Moutet.
Ο Σακελλαρίδης στο μονό θυμίζουμε ότι αποκλείστηκε στα προκριματικά, σε ένα κλειστό ματς με το Νο.103 του κόσμου, Sho Shimabukuro, με 7-5, 6-4. Αυτός ήταν ο 1ος επίσημος αγώνας του ever στο γρασίδι.
Ο Shimabukuro μάλιστα μπήκε κυρίως ταμπλό στη συνέχεια και σήμερα απέκλεισε και τον Quentin Halys με 6-4, 6-2, για να προκριθεί στους "16", εκεί όπου θα παίξει με το νικητή του Κύργιος-Moutet.

