Djokovic: "Συγχαρητήρια στα αδέρφια μας από τον Πειραιά"
Ο Novak Djokovic είδε στο ΣΕΦ πολλούς αγώνες του Ολυμπιακού αυτή τη χρονιά και συνεχάρη τους ερυθρόλευκους για το σπουδαίο επίτευγμα της κατάκτησης της Ευρωλίγκας.
Στη χθεσινοβραδινή συνέντευξη Τύπου στα σέρβικα, η κουβέντα πήγε σε ένα σημείο στην Ευρωλίγκα, με τον Σέρβο σούπερσταρ να επεμβάνει, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για την ομάδα του, τον Ερυθρό Αστέρα.
"Μόνο μη με ρωτάς τίποτα για τον Ερυθρό Αστέρα", είπε αστειευόμενος ο Nole, μόλις άκουσε τη λέξη Ευρωλίγκα.
"Για τον Ολυμπιακό μπορείς να με ρωτήσεις", συνέχισε, δείχνοντας ενημερωμένος για τον τελικό της Αθήνας, όπου οι Πειραιώτες κέρδισαν τη Ρεάλ Μαδρίτης με 90-85.
"Συγχαρητήρια στα αδέρφια μας από τον Πειραιά. Πραγματικά ήταν οι καλύτεροι, αν αναλογιστούμε πως κυριάρχησαν όλη τη σεζόν, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο τίτλος δίκαια μένει στην Αθήνα", είπε ο Novak, που είναι και ο ίδιος Αθηναίος τον τελευταίο χρόνο και γι' αυτό έκανε μια αναφορά και στον αιώνιο αντίπαλο των ερυθρόλευκων.
"Θα ήταν ακόμα καλύτερο βέβαια αν είχε προκριθεί και ο Παναθηναϊκός, αυτό θα ήταν πραγματικά φανταστικό να το δεις. Αλλά ο τίτλος του Ολυμπιακού ήταν αναμενόμενος, ήταν το μεγαλύτερο φαβορί", κατέληξε.
Ο Djokovic μετά από ένα κάπως αργό ξεκίνημα, βρήκε τις λύσεις και νίκησε τον Giovanni Mpetshi Perricard με 3-1 σετ στην πρεμιέρα του στο Roland Garros. Στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Valentin Royer, Νο.74 στον κόσμο, την Τετάρτη (27/05).

