ATP
Alcaraz: Κίνδυνος να χάσει και το Roland Garros!

 
Alcaraz: Κίνδυνος να χάσει και το Roland Garros!
tn team Δευτέρα, 20 Απριλίου 2026 - 20:43

O τραυματισμός του Carlos Alcaraz στον καρπό φαίνεται σοβαρότερος απ' ότι είχε εκτιμηθεί αρχικά και ο Ισπανός τενίστας κινδυνεύει να χάσει ακόμα και το Roland Garros.

Σήμερα ο Ισπανός είχε επικοινωνία με την ισπανική κρατική τηλεόραση και είπε ότι περιμένει τις τελετυταίες εξετάσεις, για να πάρει κρίσιμες αποφάσεις για το υπόλοιπο της χωμάτινης σεζόν. Δεν μπόρεσε πάντως να επιβεβαιώσει ότι είναι θέμα ημερών η επιστροφή του στους αγώνες.

"Θα δούμε τι θα γίνει. Οι επόμενες εξετάσεις θα είναι καθοριστικές. Κάνουμε ό,τι μπορούμε και ελπίζουμε να βγουν καλές. Θα προσπαθήσω να δείξω υπομονή αυτές τις μέρες. Έχουμε ήδη τις πρώτες εξετάσεις και όταν βγουν τα αποτελέσματα και από αυτές, θα δούμε που βρίσκεται ο τραυματισμός και ποια είναι τα επόμενα βήματα. Προς το παρόν προσπαθώ να μένω θετικός, αν και οι τελευταίες μέρες ήταν ατελείωτες", είπε ο 2 φορές πρωταθλητής και υπερασπιστής του τίτλου στο Roland Garros.

Το ότι είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Alcaraz στο Roland Garros, το είπε σήμερα και ο διευθυντής του Mutua Madrid Open, Feliciano Lopez, σε δηλώσεις του.

Αν πάντως το πρόβλημα στον καρπό αποδειχτεί τόσο σοβαρό που αφήσει τον Ισπανό εκτός για το υπόλοιπο της χωμάτινης σεζόν, σημαίνει πως θα χάσει 3.000 βαθμούς, καθώς θυμίζουμε πως υπερασπίζεται τίτλους και στη Ρώμη και στο Παρίσι. Αυτό σημαίνει βεβαίως πως θα απομακρυνθεί από τον στόχο του Νο.1 για τώρα και για τους επόμενους μήνες. 

Tennis shots