Έτοιμος για ένα ακόμα ρεκόρ ο Nole
O Novak Djokovic αναμένεται να σημειώσει ένα ακόμα ρεκόρ στις αρχές του 2026.
Ο Djokovic θα φτάσει τις 81 παρουσίες σε Grand Slam διοργανώσεις στο Australian Open του 2026 σε μερικές εβδομάδες, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Roger Federer και του Feliciano Lopez.
Θα έχουμε δηλαδή τρεις παίκτες που θα μοιράζονται το συγκεκριμένο ρεκόρ, το οποίο αποτυπώνει την πολύ μεγάλη διάρκεια στις καριέρες αυτών των παικτών.
Ο Djokovic θα το ξεπεράσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και θα βρεθεί μόνος 1ος σε μια ακόμα λίστα των ρεκόρ του αθλήματος - αν όλα πάνε καλά στο Roland Garros του 2026.
81 - In appearing at the Australian Open 2026, Novak Djokovic will make his 81st appearance in a Grand Slam, equalling Roger Federer and Feliciano Lopez for the most appearances in Men's Singles Grand Slams during the Open Era. Longevity. @AustralianOpen @atptour pic.twitter.com/KRUgfUzIpZ
— OptaAce (@OptaAce) December 13, 2025
Θυμίζουμε πως ο Djokovic απέδειξε το 2025 πως ήταν ο τρίτος καλύτερος παίκτης στον κόσμο μετά από τους Jannik Sinner και Carlos Alcaraz. Παραμένει βασικός διεκδικητής στις μεγάλες διοργανώσεις, ειδικά στο Australian Open, όπου είχε τεράστια επιτυχία στο παρελθόν και κατέκτησε 10 φορές τον τίτλο.
Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

