Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Τσιτσιπάς (vid)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκινήσε την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν στην Αθήνα και επέστρεψε στις προπονήσεις μετά τον τραυματισμό του.
Ο Τσιτσιπάς φαίνεται να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στη μέση που τον κράτησε εκτός σε μια σειρά από τουρνουά μετά το Davis Cup της Αθήνας και βρίσκεται και πάλι σε ρυθμούς προπονήσεων και προετοιμασίας.
Σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση στην preseason, στο ΤΑΤΟI Club, ξεκινώντας την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν.
Μαζί του προπονήθηκε και ο αδερφός του, Πέτρος Τσιτσιπάς.
Preseason has started ? pic.twitter.com/fityOthvL3
— Sunny ? (@SUNNY8X) December 2, 2025
Αμφότεροι θα ανοίξουν τη σεζόν από το Περθ της Αυστραλίας και το United Cup, καθώς αποτελούν μέλη της ελληνικής αποστολής, ο Στέφανος ως Νο.1 στα μονά και ο Πέτρος ως Νο.1 στα διπλά.
Μετά το United Cup (2-11 Ιανουαρίου), ο Στέφανος θα αγωνιστεί φυσικά στο Australian Open (18 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου) στη Μελβούρνη.
Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

