Και με απουσίες κερδίζει η Ιταλία! (vids)
Μπορεί να μην παίζουν στην Μπολόνια οι Jannik Sinner και Lorenzo Musetti, όμως η Ιταλία συνεχίζει να έχει ψυχή πρωταθλήτριας και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Davis Cup.
Η Ιταλία, η οποία διεκδικεί στην Μπολόνια τον 3ο συνεχόμενο τίτλο της στο Davis Cup, κέρδισε την Αυστρία με 2-0 και έκανε το πρώτο βήμα για την υπεράσπιση.
Ακόμα και χωρίς τα δύο μεγάλα αστέρια της, τον Jannik Sinner και τον Lorenzo Musetti, που αμφότεροι έπαιξαν στο ATP Finals την προηγούμενη εβδομάδα, η Ιταλία παραμένει μια πανίσχυρη ομάδα και υποψήφια για τον τίτλο.
Ο πρώην Top 10 και νυν Νο.56 στον κόσμο τενίστας, Matteo Berrettini, κέρδισε στο πρώτο παιχνίδι της βραδιάς τον Jurij Rodioov με 6-3, 7-6 (4), κάνοντας το πρώτο βήμα για την ιταλική νίκη.
Στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς, ο Flavio Cobolli (Νο.22) δεν είχε πρόβλημα απέναντι στον Filip Misolic (Νο.79) και πήρε τη νίκη με 6-1, 6-3.
Η Ιταλία θα είναι έτσι στον ημιτελικό της Παρασκευής (21/11), όπου θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο. Το Βέλγιο, που παίζει με τους Zizou Bergs και Raphael Collignon, είχε κερδίσει χθες τη Γαλλία με 2-0.
Αύριο θα γίνουν οι άλλοι δύο προημιτελικοί, από τους οποίους θα βγει το ζευγάρι του ημιτελικού του Σαββάτου (22/11). Η Ισπανία θα αντιμετωπίσει την Τσεχία, ενώ η Αργεντινή θα παίξει με τη Γερμανία.
Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

