Τσιτσιπάς: "Η μεγαλύτερη χαρά μου ως τενίστας - θα κάνω τα πάντα για να το ξαναζήσω"
Σαν σήμερα πριν από 6 χρόνια ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε τον σπουδαιότερο τίτλο της καριέρας του στο ATP Finals και με αφορμή την επέτειο έκανε μια δημοσίευση.
Σε αυτή αναφέρει πως ήταν η μεγαλύτερη χαρά που έχει βιώσει ως παίκτης του τένις, ενώ έγραψε και πως θα κάνει τα πάντα για να το ξαναζήσει.
"Πριν από 6 χρόνια, έζησα τη μεγαλύτερη χαρά μου ως τενίστας, κατακτώντας τα ATP Finals στο ντεμπούτο μου. Ήταν ιδιαίτερα όμορφο που μοιράστηκα τη στιγμή με τον Domi (Thiem), τον καλύτερό μου φίλο στο tour. Το συναίσθημα μπορεί να έχει ξεθωριάσει, αλλά θα κάνω τα πάντα για να το ξαναζήσω", έγραψε στο "Χ" ο Έλληνας τενίστας, o oποίος ήταν μόλις 21 ετών όταν έφτασε σ' αυτή την τεράστια επιτυχία.
Six years ago, I experienced my greatest joy as a tennis player, winning the ATP Finals on my debut.
— Stefanos Tsitsipas (@steftsitsipas) November 16, 2025
It was especially beautiful sharing the stage with Domi, my best friend on tour.
The high may have worn off, but I will do everything to ride it again ? pic.twitter.com/VY3AhwD9Fe
Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

