40ή νίκη στη χρονιά για τον Alcaraz (vid)

O Carlos Alcaraz κέρδισε τον Arthur Rinderknech με 2-0 σετ, έφτασε τις 40 νίκες στη χρονιά και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Queen's.
O Alcaraz επιβεβαίωσε τα προγνωστικά απέναντι στον Rinderknech, κερδίζοντας τον Γάλλο με 7-5, 6-4.
Serve & Volley - but from the baseline ?@carlosalcaraz #HSBCChampionships pic.twitter.com/S17ZjU9Dha
— Tennis TV (@TennisTV) June 20, 2025
Δεν επέτρεψε κανένα break point στον αντίπαλό του ο 22χρονος Ισπανός, Νο.2 στον κόσμο, που "έσπασε" μια φορά στο τέλος του 1ου σετ τον αντίπαλό του και άλλη μια στα μέσα του 2ου σετ, στο 5ο game (3-2).
Shattering the sound barrier ?@carlosalcaraz #HSBCChampionships pic.twitter.com/8g7Q07bexW
— Tennis TV (@TennisTV) June 20, 2025
Class on Grass ?@carlosalcaraz with a clinical performance to defeat Rinderknech and move into the Queen's semi-finals!#HSBCChampionships pic.twitter.com/huy8ytIZdB
— Tennis TV (@TennisTV) June 20, 2025
Έφτασε τις 40 νίκες στη χρονιά ο Alcaraz, που έχει περισσότερες από κάθε άλλον παίκτη και είναι και 1ος στο Race.
Επέστρεψε επίσης στα ημιτελικά του Queen's Championships, όπου στέφθηκε πρωταθλητής το 2023.
Εκεί θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Holger Rune και Roberto Bautista Agut.
Στον άλλον ημιτελικό θα αναμετρηθούν οι Jack Draper και Jiri Lehecka. O Draper, που διεκδικεί να γίνει ο 1ος Βρετανός πρωταθλητής στο Queen's μετά τον Andy Murray και το 2016, κέρδισε τον Brandon Nakashima με 6-4, 5-7, 6-4. Ο Lehecka απέκλεισε έναν άλλον Βρετανό, τον Jacob Fearnley, με 7-5, 6-2.
Media
Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.