Ο Sinner πέρασε και τον Cerundolo (vids)

Ούτε ο Francisco Cerundolo έβαλε προβλήματα στον Jannik Sinner, που συνεχίζει ακάθεκτος το νικηφόρο του σερί και μπήκε στους προημιτελικούς της Ρώμης. Εκεί θα είναι και ο Alexander Zverev.
Ο Sinner πανηγύρισε την 24η διαδοχική νίκη του στο tour, ξεπερνώντας χωρίς πρόβλημα και το εμπόδιο του Cerundolo, στο πρώτο δυνατό τεστ που έδωσε στο τουρνουά της Ρώμης.
Just *unbelievable* movement from Francisco Cerundolo ?@FranCerundolo #IBI25 pic.twitter.com/YrPXCOruko
— Tennis TV (@TennisTV) May 13, 2025
Συγκεκριμένα κέρδισε τον Αργεντινό με 7-6 (2), 6-3, σε ένα παιχνίδι που ξεπέρασε τις 2 ώρες σε διάρκεια.
World No. 1 doing World No. 1 things ???@janniksin #IBI25 pic.twitter.com/GBAY28oxxK
— Tennis TV (@TennisTV) May 13, 2025
Το 1ο σετ ήταν πολύ κλειστό και γεμάτο, όταν χρειάστηκε περισσότερο όμως ο Sinner ήταν κυριαρχικός και πήρε το tie-break με 7-2. Στη συνέχεια ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου προηγήθηκε με 5-1 στο 2ο σετ και ξεκαθάρισε τα πράγματα. Ο Cerundolo μείωσε σε 5-3 και είχε 2 break points για το 5-4, αλλά ο Sinner έκλεισε τελικά το ματς στο 4ο match point του και απέφυγε τις περιπέτειες.
Listen to the NOISE ?️
— Tennis TV (@TennisTV) May 13, 2025
Rome erupts for World No. 1 @janniksin, who beats in-form Cerundolo to reach his second quarter-final in the Italian capital!#IBI25 pic.twitter.com/cWt4VfDEpl
Για 2η φορά στην καριέρα του θα είναι στα προημιτελικά της Ρώμης ο Sinner, o οποίος δεν έχει προκριθεί ποτέ στα ημιτελικά. Θα προσπαθήσει να το κάνει την Πέμπτη, αντιμετωπίζοντας έναν εκ των Casper Ruud και Jaume Munar.
Στο μεταξύ, στα προημιτελικά μπήκε και ο Alexander Zverev, Νο.2 στον κόσμο και στο ταμπλό, που νίκησε τον Arthur Fils με 7-6 (3), 6-1.
Ο Γερμανός, που έχασε προβάδισμα με 4-1 στο 1ο σετ αλλά δεν του στοίχισε, θα παίξει στα προημιτελικά με τον φορμαρισμένο και γηπεδούχο Lorenzo Musetti, που νωρίτερα απέκλεισε τον Daniil Medvedev με 7-5, 6-4.
Τέλος, στους μεγάλους προημιτελικούς θα επιστρέψει ο Hubert Hurkacz, που μετά από αρκετές διακοπές από τη βροχή και μια τρίωρη μάχη, κέρδισε τον πρωταθλητή του Μαϊάμι, Jakub Mensik, με 7-6 (5), 4-6, 7-6 (5). Ο Πολωνός θα περιμένει την αναμέτρηση του Tommy Paul με τον Alex De Minaur για να μάθει τον επόμενο αντίπαλό του.
WHAT A WIN ?@HubertHurkacz reaches the Rome quarter-finals after a 7-6 4-6 7-6 win over Mensik ?#IBI25 pic.twitter.com/s75EWrqSfv
— Tennis TV (@TennisTV) May 13, 2025
Media
Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.