Ο Rune "εκθρόνισε" τον Ruud (vid)

Ο Holger Rune κέρδισε με εμφατικό τρόπο τον Casper Ruud και τον "εκθρόνισε" από τη Βαρκελώνη.
Αποστολή στη Βαρκελώνη tennisnews.gr
Ο Rune επιβλήθηκε του Ruud με 6-4, 6-2 και σε λιγότερο από 1,5 ώρα τον απέκλεισε από το τουρνουά της Βαρκελώνης, για να μπει στα ημιτελικά.
Όλη την εβδομάδα δεν ήταν στα καλύτερά του ο Ruud και σήμερα ηττήθηκε από έναν καλύτερο αντίπαλο, με τον Rune να σώζει τα 3 από τα 4 break points που αντιμετώπισε και να "σπάει" από 2 φορές σε κάθε σετ το αντίπαλο σερβίς.
Holger at his very best ?@holgerrune2003 #BCNOpenBS pic.twitter.com/l6nZea4VcD
— Tennis TV (@TennisTV) April 18, 2025
Και στα 2 σετ η υπεροχή του Rune ήταν καθαρή, αφού προηγήθηκε με 4-0 στο 1ο σετ και με 5-1 στο 2ο, με τον Ruud να καταφέρνει μόνο να μειώσει τη διαφορά του 1ου σετ στο ένα break.
A fine, fine performance ?@holgerrune2003 takes out defending champion Ruud 6-4 6-2 in Barcelona for his third consecutive top 10 win!#BCNOpenBS pic.twitter.com/YB20aDQhmo
— Tennis TV (@TennisTV) April 18, 2025
Ήταν το 3ο συνεχόμενο παιχνίδι που δίνει ο Rune με Top 10 παίκτη και φεύγει νικητής, με τον 21χρονο Δανό να έχει τώρα μπροστά του τον Karen Khachanov, στα ημιτελικά της Βαρκελώνης.
Θα είναι ο 2ος ημιτελικός του στη χρονιά, μετά το Indian Wells, όπου ήταν φιναλίστ και έχασε τον τίτλο από τον Jack Draper.
Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.