ATP
RG: Πρεμιέρα την Κυριακή ο Τσιτσιπάς

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Roland Garros / FFT
tn team Παρασκευή, 28 Μαϊος 2021 - 17:28

Την Κυριακή θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στο φετινό Roland Garros o Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Jeremy Chardy.

Το ταξίδι του Τσιτσιπά στο φετινό Roland Garros θα ξεκινήσει την Κυριακή, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, Νο.5 στο ταμπλό και ημιφιναλίστ πέρσι στο Παρίσι, θα αντιμετωπίσει την 1η μέρα του τουρνουά τον Jeremy Chardy, τον οποίο έχει κερδίσει στις 2 τελευταίες συναντήσεις τους (συνολικά προηγείται με 3-2 στις νίκες).

Ανάμεσα στους αγώνες του ανδρικού ταμπλό που έχουν δρομολογηθεί για το πρόγραμμα της Κυριακής, βρίσκονται ακόμα οι πρεμιέρες των Dominic Thiem και Alexander Zverev. Ο Thiem θα αντιμετωπίσει τον Pablo Andujar, ενώ ο Zverev κάποιον qualifier.

Επίσης ο Grigor Dimitrov θα αντιμετωπίσει τον Marcos Giron, o Fabio Fognini τον Gregoire Barrere, ενώ την Κυριακή θα αγωνιστούν ακόμα οι Kei Nihsikori, Roberto Bautista Agut, Pablo Carreno Busta και Karen Khachanov.

Όσο για το ταμπλό των γυναικών, την Κυριακή θα παίξουν οι Naomi Osaka, Aryna Sabalenka, Petra Kvitova, Victoria Azarenka (με Svetlana Kuznetsova) και Angelique Kerber. Η Μαρία Σάκκαρη θα ξεκινήσει την προσπάθειά της είτε τη Δευτέρα, είτε την Τρίτη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots