ATP
Πρόκριση σε 55 λεπτά για τον Djokovic (vids)

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Πέμπτη, 27 Μαϊος 2021 - 16:13

Ο Novak Djokovic κέρδισε σε λιγότερο από μια ώρα τον Federico Coria σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο Βελιγράδι και προκρίθηκε πολύ εύκολα στα ημιτελικά του Belgrade Open.

Μόλις 55 λεπτά χρειάστηκε ο Novak Djokovic για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Federico Coria στα προημιτελικά του Belgrade Open, συντρίβοντας τον Αργεντινό με 6-1, 6-0.

Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου ήταν πολύ καλός σήμερα και δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στον Coria. Δεν του επέτρεψε καν να κρατήσει το σερβίς του σε ολόκληρο το ματς, αφού το μοναδικό game που κέρδισε ο Αργεντινός ήταν με break, όταν μείωσε σε 4-1 στο 1ο σετ.

Αυτή ήταν η 952η νίκη καριέρας για τον Djokovic, που ξεπέρασε το ρεκόρ του Guillermo Vilas, το οποίο ήταν το 5ο καλύτερο όλων των εποχών. Πλέον ο Σέρβος βρίσκεται στην 5η θέση της σχετικής λίστας, πίσω από τους Jimmy Connors (1.274), Roger Federer (1.243), Ivan Lendl (1.068) και Rafael Nadal (1.022).

Στα ημιτελικά του Belgrade Open, ο Djokovic θα αντιμετωπίσει είτε τον συμπατριώτη και φίλο του, Dusan Lajovic, είτε τον προερχόμενο από τα προκριματικά, Andrej Martin.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots