ATP
O Norrie αντίπαλος του Τσιτσιπά στον τελικό

 
Cameron Norrie
Cameron Norrie © Open Parc
tn team Σάββατο, 22 Μαϊος 2021 - 18:21

O Cameron Norrie πανηγύρισε δυο προκρίσεις μέσα σε λίγες ώρες και έχασε μόνο 2 games από τον Karen Khachanov στα ημιτελικά, για να πάρει μια εντυπωσιακή πρόκριση για τον τελικό της Λυών.

Στον 3ο τελικό της καριέρας του στο ATP Tour προκρίθηκε ο Cameron Norrie, ο οποίος συνέτριψε τον Karen Khachanov με 6-1, 6-1 και θα είναι ο αυριανός αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά.

Ο 25χρονος αριστερόχειρας από τη Μεγάλη Βρετανία, διανύει μια τρομερή εβδομάδα στη Λυών και θα παίξει στον 2ο τελικό του για φέτος στο χώμα, καθώς ήταν φιναλίστ και στο Εστορίλ της Πορτογαλίας νωρίτερα αυτόν τον μήνα, χάνοντας τον τίτλο στο tie-break του 3ου σετ από τον Albert Ramos-Vinolas. Έχει παίξει σε ακόμα έναν τελικό, στο Ώκλαντ της Νέας Ζηλανδίας στις αρχές του 2019, χάνοντας τον τίτλο από τον Tennys Sandgren.

Αυτή την εβδομάδα απέκλεισε τον Dominic Thiem για να μπει στα προημιτελικά, εκεί όπου αντιμετώπισε μια από τις εκπλήξεις του τουρνουά, τον Γάλλο Arthur Rinderknech. Ο αγώνας αυτός ξεκίνησε χθες, αλλά διακόπηκε στις αρχές του 3ου σετ εξαιτίας της βροχής.

Ο Norrie κατάφερε να κερδίσει αυτό το ματς με 6-3, 3-6, 6-3 και να μπει στα ημιτελικά, όπου έκανε μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση και επιβλήθηκε του Karen Khachanov με 6-1, 6-1, σε 65 μόλις λεπτά.

Θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο μόλις για 2η φορά στην καριέρα του, πρώτη σε επίσημη αναμέτρηση της ATP, καθώς η άλλη συνάντησή τους ήταν στο Hopman Cup τον Ιανουάριο του 2019, με τον Βρετανό να παίρνει εκεί τη νίκη με 7-6 (8), 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots