ATP
Ικανοποιημένος, αλλά με βλέψεις για καλύτερα

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Open Parc
tn team Παρασκευή, 21 Μαϊος 2021 - 15:33

Σε γενικές γραμμές ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε μια ικανοποιητική εμφάνιση και σήμερα στη Λυών, στάθηκε όμως και σε κάποια αβίαστα λάθη που έκανε, λέγοντας πως θα βγει ξανά για προπόνηση μετά το ματς.

"Η μπάλα ήταν πιο γρήγορη σήμερα και ήταν δύσκολος αντίπαλος για το χώμα. Είχα μια καλή μέρα από το σερβίς και μια όχι τόσο καλή μέρα από την επιστροφή. Υπήρξαν στιγμές στις οποίες έκανα αβίαστα λάθη χωρίς να νιώθω μεγάλη πίεση. Το παιχνίδι μου ήταν αρκετό για να μου δώσει τη νίκη σήμερα. Έπαιξα απλά και χωρίς να χρειαστεί να φτάσω στην επικίνδυνη ζώνη", είπε ο Στέφανος στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη νίκη του επί του Yoshihito Nishioka με 6-3, 6-4.

Αν και είχε τον απόλυτο έλεγχο στην αναμέτρηση, ο Στέφανος δεν ήταν απόλυτα ικανοποιημένος με τον εαυτό του και θέλει να παίξει ακόμα καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια του, ενόψει και του Roland Garros που πλησιάζει.

Για τον 6ο φετινό του ημιτελικό, θα αντιμετωπίσει αύριο τον Yoshihito Nishioka, τον οποίο αναγνώρισε ως έναν από τους δυσκολότερους αντιπάλους αυτή την εβδομάδα στη Λυών.

"Έχει κάνει καλές νίκες και καλές εμφανίσεις στο χώμα, είναι ένας πολύ σοβαρός αντίπαλος. Θα είναι μια πρόκληση και θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να δείξω ότι μπορώ να ανταποκριθώ στο παιχνίδι", είπε αναφερόμενος στον 19χρονο Ιταλό.

Ο Στέφανος αποκάλυψε επίσης πως μετά τη συνέντευξη Τύπου θα επέστρεφε στο court για προπόνηση, αφού ο αγώνας του κράτησε μόνο μια ώρα σήμερα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots