ATP
To Indian Wells επιστρέφει τον Οκτώβριο!

 
To Indian Wells επιστρέφει τον Οκτώβριο!
Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Πέμπτη, 20 Μαϊος 2021 - 21:42

Το Masters του Indian Wells μπορεί να μην έγινε για δυο συνεχόμενες χρονιές τον Μάρτιο, όμως για φέτος δεν θα χαθεί εντελώς, αφού η ΑΤΡ ανακοίνωσε πως θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο.

Το BNP Paribas Open, ένα από τα σημαντικότερα - αν όχι το σημαντικότερο - Masters 1000 τουρνουά, θα επιστρέψει για πρώτη φορά από τον Μάρτιο του 2019, τον Οκτώβριο του 2021.

Η είδηση ανακοινώθηκε από την ΑΤΡ, που έδωσε στη δημοσιότητα μερικές αλλαγές που υπάρχουν στο τελευταίο τέταρτο της σεζόν, ώστε να προσαρμοστούν και τα υπόλοιπα τουρνουά.

H άλλη μεγάλη αλλαγή είναι η μεταφορά των τριών 250αριών της 42ης εβδομάδας, του Stockholm Open της Στοκχόλμης, του VTB Kremlin Cup της Μόσχας και του European Open της Αμβέρσας, τα οποία θα πάνε στην εβδομάδα 7-13 Νοεμβρίου, την ίδια εβδομάδα δηλαδή με το Next Gen ATP Finals του Μιλάνου.

Αυτό επειδή το πρόγραμμα θα γίνει πιο πυκνό τον Οκτώβριο με το Indian Wells, το οποίο λογικά θα γίνει μετά το Asian Swing και πριν από τα indoor της Ευρώπης, επομένως την εβδομάδα 18-24 Οκτωβρίου. Θυμίζουμε πως η σεζόν ολοκληρώνεται με το ATP Finals του Τορίνου στις 14-21 Νοεμβρίου και με τους τελικούς του Davis Cup (25 Νοεμβρίου - 5 Δεκεμβρίου).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots