ATP
Εγχειρίστηκε ο Coric

 
Borna Coric
Borna Coric Φωτογραφία: Instagram (@bornacoric)
tn team Τετάρτη, 19 Μαϊος 2021 - 20:06

O Borna Coric επέλεξε μια πιο μόνιμη λύση για τον τραυματισμό του στον ώμο που τον ταλαιπωρεί τους τελευταίους μήνες και έτσι επέλεξε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο Coric αντιμετώπιζε προβλήματα με τον δεξί του ώμο φέτος και τον τελευταίο καιρό ο πόνος ήταν εντονότερος και έχασε ολόκληρη τη χωμάτινη σεζόν. Όπως ανακοίνωσε σήμερα μέσα από τα social media, έκανε εγχείρηση για να ξεπεράσει το πρόβλημα στη Νέα Υόρκη.

"Βρίσκομαι στη Νέα Υόρκη και χθες έκανα εγχείρηση στον δεξί μου ώμο. Ένιωθα πόνο στον ώμο για αρκετό καιρό και παρόλο που προσπάθησα να αναρρώσω με διαφορετικές τεχνικές, είναι πλέον ξεκάθαρο πως χρειαζόταν να εφαρμόσω μια μονιμότερη λύση. Αφού συζήτησα με τους γιατρούς και με την ομάδα μου, αποφασίσαμε πως η καλύτερη λύση ήταν η εγχείρηση", έγραψε ο Coric στις σελίδες του στα social media.

"Η εγχείρηση πήγε πολύ καλά, χάρη στην ομάδα του HHS Sports Medicine Institute και ειδικά του επικεφαλή γιατρού David Altchek. Τώρα είναι η ώρα για ανάρρωση και ελπίζω να βρεθώ σύντομα στο court. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας, ως συνήθως."

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Borna Coric (@bornacoric)

Ο Coric είχε δώσει τον τελευταίο του αγώνα στο Ρότερνταμ πριν από 2 μήνες. Έχει αποσύρει τη συμμετοχή του και από το Roland Garros, χωρίς να είναι ξεκάθαρο για την ώρα αν υπάρχουν ελπίδες να προλάβει τη σεζόν του γρασιδιού.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots