ATP
Δεν τα κατάφεραν οι αδερφοί Τσιτσιπά στη Λυών

 
Δεν τα κατάφεραν οι αδερφοί Τσιτσιπά στη Λυών
© Mutua Madrid Open
tennisnews team Τετάρτη, 19 Μαϊος 2021 - 15:36

Κάνοντας για ακόμα μια φορά μια καλή προσπάθεια, οι Πέτρος και Στέφανος Τσιτσιπάς δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες τους και ηττήθηκαν σε ένα κλειστό παιχνίδι από τους Αυστραλούς Matthew Ebden και John-Patrick Smith στη Λυών.

Οι αδερφοί Τσιτσιπά δεν κατάφεραν να πετύχουν την 3η τους νίκη στο tour και μετά από ένα ισορροπημένο την περισσότερη ώρα παιχνίδι, γνώρισαν την ήττα από τους Ebden και Smith με 7-6 (3), 6-3.

Το 1ο σετ ήταν πολύ αμφίρροπο, με τους αδερφούς Τσιτσιπά να έχουν τη μοναδική ευκαιρία για break στο 4ο game, αλλά να μην καταφέρνουν να την εκμεταλλευτούν. Οι Αυστραλοί, που δεν έφτασαν σε break point στο σετ, ήταν πιο καλοί στο tie-break, απέφυγαν τα λάθη και το κέρδισαν με 7-3.

Στο 2ο σετ έκαναν και το μοναδικό break σε ολόκληρο το ματς, για να "ξεφύγουν" με 4-2 και να μπουν για τα καλά σε τροχιά πρόκρισης. Δεν κατάφεραν να επιστρέψουν στο παιχνίδι οι Έλληνες παίκτες, με τους Αυστραλούς να κλείνουν στο 9ο game το ματς, έστω και με μια μικρή καθυστέρηση καθώς η αναμέτρηση είχε διακοπεί για ελάχιστα λεπτά στο 5-3 εξαιτίας μιας ξαφνικής βροχής.

Στα προημιτελικά του Lyon Open, οι Ebden και Smith θα αναμετρηθούν με το Νο.2 του ταμπλό, τον Φινλανδό Henri Kontinen και τον Γάλλο Edouard Roger-Vasselin.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots