ATP
Πρεμιέρα με Paul για Τσιτσιπά

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Giampiero Sposito/Internazionali BNL d' Italia
tn team Τρίτη, 18 Μαϊος 2021 - 17:55

Τον Tommy Paul θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του (Πέμπτη 20/05) στο 250άρι της Λυών ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Την Τετάρτη η πρεμιέρα του Στέφανου στο διπλό.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμαθε σήμερα τον αντίπαλό του στον 2ο γύρο του Lyon Open, όπου έχει προκριθεί ήδη με bye, καθώς ο Tommy Paul κέρδισε πριν από λίγο τον Jo-Wilfried Tsonga με 6-3, 6-3.

O 24χρονος Αμερικανός, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.53 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν κάνει άσχημη χωμάτινη σεζόν και προέρχεται από μια καλή εβδομάδα στη Ρώμη, όπου κέρδισε τους Thiago Monteiro και Juan Ignacio Londero στα προκριματικά και έχασε από τον Roberto Bautista Agut στον 1ο γύρο. Στη Μαδρίτη είχε φτάσει έως τον 2ο γύρο, όπου είχε ηττηθεί στα 3 σετ από τον Andrey Rublev, παίζοντας και εκεί αρκετά καλά.

Θα είναι η 2η συνάντηση του Τσιτσιπά με τον Paul, καθώς ο Έλληνας τενίστας είχε παίξει με τον Αμερικανό στον 1ο γύρο του Citi Open στην Ουάσινγκτον το 2019, παίρνοντας τη νίκη με 6-3, 7-5.

Την Πέμπτη θα είναι ο πρώτος αγώνας του Στέφανου για το μονό στη Λυών (η ώρα θα γίνει γνωστή αύριο το απόγευμα), ενώ ήδη γνωρίζει πως θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στο διπλό την Τετάρτη, στις 12:30 ώρα Ελλάδας. Θυμίζουμε πως μαζί με τον αδερφό του Πέτρο, θα αντιμετωπίσουν τους Αυστραλούς Matthew Ebden και John-Patrick Smith.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots