ATP
Rafa σε Nole: "Οι παλιοί δεν τα παρατάνε!"

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Σάββατο, 15 Μαϊος 2021 - 23:34

Ο Novak Djokovic αποκάλυψε μια σύντομη και ευχάριστη στιγμή που μοιράστηκε με τον Rafael Nadal στα αποδυτήρια, ενώ μίλησε ακόμα για τα επίπεδα ενέργειας που του έχουν απομείνει ενόψει τελικού.

"Ο Rafa και εγώ είχαμε μια αστεία κουβέντα στα αποδυτήρια μετά τη νίκη μου με τον Τσιτσιπά. Μου είπε κάτι του τύπου, 'οι παλιοί δεν τα παρατάνε'. Το είπε για εμάς που είμαστε μεγάλοι, αλλά διαφωνώ, δείχνουμε πως ακόμα έχουμε ενέργεια", είπε χαμογελαστός ο Djokovic, στην αποψινή του συνέντευξη Τύπου στη Ρώμη, μετά την πρόκρισή του στον τελικό του Internazionali BNL d' Italia.

Ο Djokovic, ο οποίος μετά τον Στέφανο Τσιτσιπά - από τον οποίο έχανε με σετ και με break - κέρδισε και τον Lorenzo Sonego με 6-3, 6-7 (5), 6-2, χρειάστηκε να μείνει στο court 4 ώρες και 43 λεπτά σήμερα.

"Τώρα απλά πεινάω, θέλω να πάω για φαγητό (χαμόγελο). Είμαι περήφανος γι' αυτό που κατάφερα σήμερα, ήμουν σχεδόν για 5 ώρες στο court. Έβγαλα τον εαυτό μου από μια πολύ δύσκολη κατάσταση απέναντι στον Τσιτσιπά. Έπαιξα καλύτερα απέναντι στον Sonego, αλλά του επέτρεψα να με πάει σε 3ο σετ.

Τουλάχιστον αύριο θα παίξουμε στις 17:00 (σ.σ. τοπική - 18:00 ώρα Ελλάδας), οπότε θα έχω αρκετό χρόνο για να κοιμηθώ. Χρειάζεται να αναρρώσω σωματικά και πνευματικά, εννοείται πως θα χρειαστεί να τρέξω αρκετά απέναντι στον Nadal."

Θα είναι ο 57ος αγώνας στο σπουδαίο rivalry του Djokovic με τον Nadal, με τον Σέρβο να προηγείται με 29-27 στις νίκες. Στη Ρώμη θα αναμετρηθουν για 9η φορά, με τον Ισπανό να έχει κερδίσει τις 5 από τις 8 προηγούμενες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots