ATP
Η έκρηξη του Nole και οι φωνές στον διαιτητή (vid)

 
Η έκρηξη του Nole και οι φωνές στον διαιτητή (vid)
tn team Τρίτη, 11 Μαϊος 2021 - 18:01

Ο Novak Djokovic δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με την απόφαση του διαιτητή να συνεχιστεί το παιχνίδι ενώ η βροχή δυνάμωνε και όταν έχασε την ευκαιρία να κλείσει το ματς στο σερβίς του, ξέσπασε σε εκείνον. Δείτε το στιγμιότυπο.

"Πόσο ακόμα θες να συνεχίσεις να παίζεις;" φώναξε δυνατά προς τον διαιτητή ο Djokovic, ο οποίος σέρβιρε για την πρόκριση στο 10ο game του 2ου σετ της αναμέτρησής του με τον Taylor Fritz, αλλά υπέστη το break και εξωτερίκευσε όλη την απογοήτευση και τον θυμό του μ' αυτόν τον τρόπο.


Ο Djokovic κέρδισε το 1ο σετ με 6-3 ενώ ήταν μπροστά με 5-3 στο 2ο σετ, αλλά ο Fritz κατάφερε να ισοφαρίσει σε 5-5, "σφραγίζοντας" το break με έναν απίθανο winner με το backhand που βρήκε τη baseline.

Ο διαιτητής κατέβηκε από την καρέκλα του για να ελέγξει το τερέν καθώς η βροχή δυνάμωνε και ο Djokovic ξέσπασε σε φωνές, καθώς από πριν είχε διαμαρτυρηθεί για τις συνθήκες και είχε ζητήσει να σταματήσει το παιχνίδι.

Αυτό συνέβη μετά το 5-5, με το γήπεδο να είναι εμφανώς γλιστερό και επικίνδυνο, κάτι που φυσικά δεν ήταν ιδανικό για τον Djokovic, να διακοπεί δηλαδή ο αγώνας αφού δέχτηκε το break.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots