ATP
Με Hercog η Σάκκαρη - αλλαγή στην κλήρωση της

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη Φωτογραφία: Jimmie48 / WTA
tn team Κυριακή, 09 Μαϊος 2021 - 18:47

Η Μαρία Σάκκαρη έμαθε σήμερα πως θα αντιμετωπίσει την Polona Hercog στην πρεμιέρα της στη Ρώμη, ωστόσο η απόσυρση της Bianca Andreescu άλλαξε εντελώς την κλήρωσή της και πλέον η Ελληνίδα βρίσκεται στο πολύ δύσκολο τμήμα των Aryna Sabalenka και Ashleigh Barty!

Η Bianca Andreescu απέσυρε σήμερα τη συμμετοχή της από το Internazionali BNL d' Italia και τα πάντα άλλαξαν στο ταμπλό, με τη Μαρία Σάκκαρη να μεταφέρεται σε άλλο τμήμα του ταμπλό, καθώς η Karolina Pliskova από το Νο.9 πέρασε στο Νο.8 και πήρε bye.

Αρχικά η Μαρία έμαθε την πρώτη της αντίπαλο, που βγήκε από τα προκριματικά και θα είναι η Polona Hercog, την οποία σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να υποτιμήσει. Αν κερδίσει τη Σλοβένα, θα παίξει με μια εκ των Yulia Putintseva και Coco Gauff στον 2ο γύρο, ενώ από εκεί και πέρα έχει πιθανότατα τις χειρότερες δυνατές διασταυρώσεις.

Στον 3ο γύρο διασταυρώνεται με την πρωταθλήτρια της Μαδρίτης, Aryna Sabalenka και στα προημιτελικά με την φιναλίστ Ashleigh Barty, τις δυο πιο φορμαρισμένες παίκτριες αυτή τη στιγμή στον κόσμο.

Δείτε πως διαμορφώθηκε το ταμπλό της Ρώμης

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots