ATP
Ο Nadal πραγματοποίησε το όνειρο 95χρονης θαυμάστριας

 
Ο Nadal πραγματοποίησε το όνειρο 95χρονης θαυμάστριας
© Mutua Madrid Open
tn team Κυριακή, 09 Μαϊος 2021 - 10:25

Το πρωί της Παρασκευής, ο Rafael Nadal έλαβε ένα ξεχωριστό μήνυμα στα social media. Την ίδια ημέρα, εκπλήρωσε και με το παραπάνω το όνειρο μιας 95χρονης θαυμάστριάς του, που πάσχει από Αλτσχάιμερ.  

Μπορεί να έχει 15 εκατομμύρια ακολούθους στo Twitter, όμως ένα από τα αμέτρητα μηνύματα που λαμβάνει καθημερινά στην πλατφομα ξεχώρισε και τελικά έφτασε και στα αυτιά του Rafael Nadal.

"Σήμερα, η γιαγιά μου, που είναι 95 χρονών, θα εκπληρώσει το όνειρό της να σε δει ζωντανά. Βρίσκεται στα αρχικά στάδια της νόσου Αλτσχάιμερ και μου είπε πως πριν ξεχάσει πόσα σημαίνουν το τένις και εσύ για εκείνη, θα ήθελε να σε δει να αγωνίζεσαι ζωντανά. Ελπίζω να απολαύσει αυτή τη μέρα, όσο την απολαμβάνω και εγώ", έγραφε το μήνυμα, το οποίο στάλθηκε από τον Carlos Carrizosa, εγγονό της 95χρονης Manuela Navarro Esteban.

Η Manuela ήταν πολύ ενθουσιασμένη που κατάφερε να είναι στο Manolo Santana Stadium την Παρασκευή και να παρακολουθήσει από κοντά τον κάτοχο 20 Grand Slam τίτλων και πιθανότατα σπουδαιότερο αθλητή όλων των εποχών στην Ισπανία. Έστω και αν δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη, απέναντι στον Alexander Zverev.

Η δύναμη των social media έδωσε μεγάλες διαστάσεις στην ιστορία της 95χρονης Manuela και με τη συνδρομή των διοργανωτών, η μέρα της έγινε πολύ καλύτερη απ' όσο θα τολμούσε να ονειρευτεί, αφού της ζητήθηκε να περιμένει μετά την αποχώρησή της από το γήπεδο, ώσπου να συναντήσει από κοντά τον αγαπημένο της αθλητή.

Κάτι που φυσικά συνέβη, με τους δυο τους να ανταλλάζουν πολύ γλυκά λόγια και να έχουν μια σύντομη συζήτηση στους χώρους του Caja Magica.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots