ATP
Τρομερός Ruud στα ημιτελικά (vid)

 
Casper Ruud
Casper Ruud © Mutua Madrid Open
tn team Παρασκευή, 07 Μαϊος 2021 - 21:21

O Casper Ruud πραγματοποίησε ακόμα μια σπουδαία εμφάνιση και χωρίς να χάσει ούτε σήμερα σετ, εξασφάλισε πολύ γρήγορα το εισιτήριο για τα ημιτελικά της Μαδρίτης.

Ο 22χρονος Νορβηγός, ο οποίος χθες κέρδισε και τον Στέφανο Τσιτσιπά, συνεχίζει χωρίς χαμένο σετ τη φανταστική του εβδομάδα στη Μαδρίτη, κερδίζοντας σήμερα και τον Alexander Bublik, με 7-5, 6-1.

Μόλις 68 λεπτά χρειάστηκε ο Ruud για να πάρει την πρόκριση σήμερα, κάνοντας έναν πολύ εντυπωσιακό αγώνα, με 19 winners και 4 αβίαστα λάθη. Ο Bublik, που βεβαίως μπορούσε να 'χει τύχη στο ματς μόνο αν ρισκάρει πολύ, είχε 23 winners και 21 αβίαστα λάθη.

Το 1ο σετ ήταν αρκετά κλειστό, με τους δυο παίκτες να χάνουν αμφότεροι ευκαιρίες για break και τον Ruud να το πετυχαίνει τελικά στο 12ο game, το οποίο κατάφερε να κλείσει μετά από 4 set points. Αυτό του άνοιξε το δρόμο για τη νίκη, αφού στο 2ο σετ κυριάρχησε και "έσπασε" 2 φορές το σερβίς του Καζάκου, μετατρέποντας πολύ γρήγορα το 1-1 σε 6-1.

Ο Ruud βελτίωσε το ρεκόρ του σε προημιτελικούς Masters 1000 διοργανώσεων στο 3-0 νίκες, αφού και τις 3 φορές που βρέθηκε προηγουμένως σε μεγάλους προημιτελικούς στο tour, ήταν νικητής. Τώρα θα πρέπει να ξεπεράσει για πρώτη φορά το εμπόδιο των ημιτελικών, έχοντας μπροστά του τη μεγαλύτερη ευκαιρία του για να το κάνει, αφού θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Matteo Berrettini και Cristian Garin.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots